• 瀏覽: 14,270
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 MeoMeo88 於 2021-1-16 08:48 AM 發表
好快大陸又會還拖..
還拖鞋?

引用:
原帖由 lubet 於 2021-1-16 09:17 AM 發表
拜登上台,就會撥亂反正,取消所有制裁的。
睇嚟你唔熟悉美國政治

老美剩係識玩制裁呢味野,仲有冇第二樣呀😂😂😂遲d睇下阿爺點樣反制老美今次的制裁

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-16 01:29 AM 發表
美國財政部因應香港問題再制裁多6人,包括中共中央統戰部部長尤權、中央駐港維護國家安全公署副署長孫青野、全國人大常委譚耀宗、警務處國家安全處處長蔡展鵬、負責國家安全的警務處助理處長簡啟恩、江學禮。 路透社早前引述消息人士報道,美國的新一輪制裁行動,與香港警方本月初大規模拘捕民主派人士有關。美國國務卿蓬...

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1570696-20210116.htm?spTabChangeable=0
你眀唔明你嗡物九

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-16 04:55 AM 發表
連一個在小鎮的小小員警都制裁埋...真係笑話過笑話......
制裁喎....哈哈哈...

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201212/414549719063203840421056.jpeg/zKz-gBJzZr9rRDBvBMlRxgDOztNu__gVSj4q7Eo-Kuw?v=w1920r16_9
你以為你係邊個,流羅

既然已經被制裁,放膽去拉9晒啲飯民,YC,曱甴

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-16 09:32 AM 發表

有人怕嗎?我只見到曱甴腳震
黃屍白痴輸俾大陸輸到貼住地底
只好靠尾國on9嘢打飛機

提示: 違規內容已被屏蔽
又輸俾妹妹
生個女又樣衰
永遠既失敗者

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-16 09:35 AM 發表

我都想幾時制裁埋我
Blacklist 你就有份,係我啊

引用:
原帖由 gerson161 於 2021-1-16 13:54 發表
既然已經被制裁,放膽去拉9晒啲飯民,YC,曱甴
林鄭同鄭若嬅被制裁後. 米落力左好多咯. 以前呢兩隻野都求奇做. 唔知YC 感唔感覺到呢.

大家估下下一個係邊個?

美國佬真係以爲全世界受佢地統治, 大L曬?

以牙還牙,百倍奉還⋯⋯制裁駸駸,唔俾佢去西藏同新疆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]