• 瀏覽: 14,442
  • 回覆: 266
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-1-16 09:41 AM 發表

查實美國制裁佐咁多人,直到家陣都唔見有咩影響
林鄭無銀行肯做佢生意,現金出糧,屋企好多現金! 以後買嘢都用現金!這就是影響!😎

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-16 04:55 AM 發表
連一個在小鎮的小小員警都制裁埋...真係笑話過笑話......
制裁喎....哈哈哈...

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201212/414549719063203840421056.jpeg/zKz-gBJzZr9rRDBvBMlRxgDOztNu__gVSj4q7Eo-Kuw?v=w1920r16_9
咁嘅榮幸,我都想擁有,認真

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-16 05:48 AM 發表
仲以為拜登上場會無事呢
估錯哂🤷
之前聽曬大紀元講,話拜登背後係阿爺個嗰班賤種黃狗川粉出句聲啦

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-16 04:40 AM 發表
美國的制裁越來越多
邊際效應也越來越低了
威懾力越來越小

會是笑柄 
對我哋來講就絕對係一個笑話!但係對班被制裁嘅人就真係一定唔會好笑

引用:
原帖由 西九外圍的救星 於 2021-1-16 11:19 AM 發表

人地中聯辦駱主任無美國資產都俾人制裁啦,仲話願意向特朗普寄100美元,以供其凍結之用添

https://www.hk01.com/政情/508438/美國制裁-駱惠寧反駁制裁橫蠻-願寄100美元供特朗普凍結
老尾做所有動作,都係呃鳩d冇腦但又崇拜老外d所謂聞屎豉油人拳嘅人睇,以為老尾係救世大英雄,其實係隻狗熊🤭

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-1-16 11:34 AM 發表

所有高官都知道遊戲規則,表面愛國升官發財,背後安排仔女老婆和錢到外國
看看華大媽,董卿, ... 的行動就一清二楚
教育局長的子女、家人, 都是走澳洲線~

支持中國反制全球獵殺所有尾畜!

點解搞到好似授勲儀式咁?似係一種榮譽多啲喎

關門打狗出返啖氣先, 支持送肥佬黎上京審 

引用:
原帖由 ff2456 於 2021-1-16 11:41 AM 發表

林鄭無銀行肯做佢生意,現金出糧,屋企好多現金! 以後買嘢都用現金!這就是影響!😎
係啊係啊,全部銀行都唔做香港官員生意啊,黃撚真係傻閪

正呀喂!
每次美狗發癲

犯民黑暴曱甴就準備受靶十倍奉還!
今舖輪到邊堆曱甴?!區議員?!
呵呵!
🤭🤭🤭

有乜嘢公開又令世界媒體報導的途徑.....要求美國政府,立即釋放為擁護即將卸任總統的支持者,強烈譴責拘捕行為.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]