• 瀏覽: 68,230
  • 回覆: 630
引用:
原帖由 timoteo 於 2021-1-16 06:42 AM 發表

記者可以答:我識點做,就坐林鄭個位喇
乜柒都唔識就照做啦!冇料扮四條!昂久舞若衣

熱賣及精選
D記者同泛民一鳩樣咁冇腦
如果係我,寸得佢重緊要

引用:
原帖由 火燎森 於 2021-1-16 03:54 AM 發表

唔係喎好多人讚賞佢敬業,話老公釘左都可以第二日即刻火速開工,夠硬淨,為國為民
白痴,一般機構紅白二事得兩日假,除非自己攞大假,白事係坐夜同出殯,仲有,張醫生見慣生死啦,有限聚令一切從簡。有啲人就係冇料扮四條,無品無德。

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2021-1-16 03:58 AM 發表

幾廿萬個月,出嚟讀記錄香港人死9梗
啲犯民垃圾會議員霸左議會好耐,通番賣國,稈港都死緊,你有冇指責佢哋

引用:
原帖由 運動鞋 於 2021-1-15 09:05 PM 發表

成班記者都唔係協助宣傳點加強防疫,日日攪對抗,又話呢啲政策唔得,果支疫苗唔掂,係張醫生開口請教番佢地點做先得😩
你無野呀!
你講那些叫"官方媒體", 但一般的記著無義務協助宣傳!

你知唔知記者係做乜架? 自至你識分公關同記者嘛?

不知所謂.

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=+
14260441 台灣有用資料
25010468 台幣兌換發問專區
24996025 台灣入境資料
21638703 sample台北行程任你抄
記得移走"+"號

記得台灣旅前, 留意簽証同需入境所需文件.
竹君答得好!
黑記正仆街!

真係要聽吓有咩高見 等香港人參考吓

記你老母最叻馬後炮

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-15 09:17 PM 發表

記者就係監察 唔係做應聲蟲
dllm 記者職責只係報導事件已足夠,讀者自會分析,無須加自己意見影響讀者

君姐 應該講  不如你做佢個位啦 日日上電視 你已為佢唔煩呀 日日幾十單!  日日都答咁多問題 你班仆街黑記就亂柒作野!

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2021-1-16 01:54 AM 發表

(極限膠,唔知up乜膠)
最後回覆低B仔。完。
唔知覆定無腦睇唔明呀 

黑記唔俾人屌下唔舒服

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
引用:
原帖由 j.o.lai 於 2021-1-16 07:40 AM 發表

dllm 記者職責只係報導事件已足夠,讀者自會分析,無須加自己意見影響讀者
客觀事實主觀評論 唔係洗鬼開記者會 出新聞稿就算啦 on9

傷港定毒果

垃圾記者

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]