• 瀏覽: 71,742
  • 回覆: 630
+6
忍咗班黑記咁耐,張竹君都已經好忍得

都話盲毛白L痴,唔係有記者追問,又乜L都唔做

不設提問,  直接發佈資訊就可以了.  

不要浪費時間招待班垃圾.  

引用:
原帖由 juniorcow 於 2021-1-15 09:56 PM 發表

呢句真,而家嘅記者真係....
印象最深刻記得之前有一幕係.... 肥姐過咗身,有記者問欣宜而家心情係點???
DLLM換轉你阿媽死咗,你個心情會係點?
咁講就唔岩啦,你問乞甴佢地可能會答心情愉快。因為班冚包散係冇撚血性

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-1-15 08:50 PM 發表
支持祝君
d記者愈來愈仆街!

清潔工友都有建設過班死賤垃圾黃媒黑妓

引用:
原帖由 林燊 於 2021/1/15 20:59 發表
開妓者會應付呢班廢妓,真係浪費時間精力,用晒嚟對付疫情,肯定更好!
建議取消日日妓招!
同意, 世界秒秒鐘都有人出世有人死, 有乜好講?

盲反有邊個唔識姐!支持竹君!😊

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-15 08:33 PM 發表
本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任 ...
對住黑媒走狗,真係佛都有la!

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-15 08:33 PM 發表
本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任 ...
一早就要小鳩啲黑記啦,疫情發佈會期間,就問埋啲政治、社運問題,又要用 "武漢肺炎" 字眼,重覆發問、....... 等等,欠缺專業 !

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-1-15 09:01 PM 發表
所以話香港記者係最低賤嘅工作一啲都冇講錯。
講真唔係講笑,大家有仔女報讀大學都唔好揀傳理系,因出路窄收入低,社會地位亦唔高,經常要做狗仔隊到處揾料好易得罪人。美國各行業統計收入,記者係收入最低行業之一。

日日問埋d垃圾問題。

支持張E生

香港記者食屎狗

香港妓者質素低劣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]