• 瀏覽: 71,722
  • 回覆: 630
+6
引用:
原帖由 arcadiang 於 2021-1-16 05:24 PM 發表

監察 咪好大權力? 夠唔夠學識架? 咪利害過啲博士級?
政策一向都面向人民受監察  

引用:
原帖由 四代火影 於 2021-1-16 07:30 PM 發表

香港係屬於大灣區wo!黃畜真係乜都唔識架 wo
香港係主既, 大灣都唔係69人既

開記者會哂時間

大灣區 你問香港人有幾多認同香港人係大灣區 上面壓落黎 啱架啦 遲下made in hong kong變Kong made in  China 

引用:
原帖由 花好月圖109 於 2021-1-16 07:36 PM 發表

香港係主既, 大灣都唔係69人既
Up乜 9

支持竹君吊柒黑記

香港妓者祗懂用問題玩弄別人!以其人之道還自其人之身!!這招好波!!咪以為妓者大晒!!!妓者,You got a better ideal ? 無就收皮!

引用:
原帖由 四代火影 於 2021-1-16 07:30 PM 發表

香港係屬於大灣區wo!黃畜真係乜都唔識架 wo
點解香港有確診果時, 大陸會話自己零確診

見到D On9弱智記者在記者會問埋D無質素又弱智既問題,真鄧官員煩惱。官員應該咪L陪佢D浪費時間。

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-15 09:17 PM 發表
記者就係監察 唔係做應聲蟲
記者是:
要正確地、不偏不倚地、不能帶自己政治立場,去報導新聞!
更不能語帶挑釁地問問題!要尊重受訪者!

引用:
原帖由 abbalau 於 2021-1-16 08:37 PM 發表

記者是:
要正確地、不偏不倚地、不能帶自己政治立場,去報導新聞!
更不能語帶挑釁地問問題!要尊重受訪者!
點挑釁? 問你做得足唔足 夠唔夠有咩問題 挑釁d咩? 

香港沒有記者,只有妓者

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-16 08:40 PM 發表

點挑釁? 問你做得足唔足 夠唔夠有咩問題 挑釁d咩? 

如果我講想:
𨳒你算唔算挑釁?
我係真心想𨳒你嘅!

如果用一些言語,令對方感到唔舒服嘅!
或令對方覺得不受尊重的!
這就叫挑釁!

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-16 07:38 PM 發表
大灣區 你問香港人有幾多認同香港人係大灣區 上面壓落黎 啱架啦 遲下made in hong kong變Kong made in  China 
大灣狗

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-16 06:47 PM 發表

明就得啦 除咗笑話 都令你有工開
又嚟活係自我幻想,真係幼稚到呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]