• 瀏覽: 71,835
  • 回覆: 630
+6
問記者? 佢識西咩。。。。之前全民免費驗, 你下有幾多參加? 而家一係玩全港強制驗囉。。。納稅人錢咋麻, 洗個幾億無所為架。。。

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-15 08:33 PM 發表
本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任 ...
毒記馬上收皮。

要多啲留意發膠問題同寫膠報導嘅記者叫咩名,認住佢。

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-15 08:33 PM 發表
本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任本港今日新增38宗確診個案,當中14宗為源頭不明的本地個案。另有40多宗初步確診個案。另外,在油尖旺區亦出現爆發情況,20幢大廈被納入檢測範圍。

在以往的疫情記者會中,衞生署衞生防護中心傳染病處主任 ...
香港仲有記者咩?

張竹君醫生已經儘心儘力, 本人十分尊重她.

引用:
原帖由 rs2754 於 15-1-2021 08:38 PM 發表
黑記常用的批判性思考喎!
不過只會批判,唔會思考!
點止黑記,黃畜都係咁樣

香港呢班係記者咩?

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-15 09:17 PM 發表
記者就係監察 唔係做應聲蟲
憑乜嘢????

引用:

都忍夠你班咁嘅死黑記啦!所有人都有一個容忍限度嘅,垃圾香港黑記

黑記只會批判攪破壞,你問佢可以建議乜,黑記識撚答你咩

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2021-1-15 09:54 PM 發表
其實香港妓者點解咁奀人工同埋地位咁低賤真係有原因
成日問埋低層次的問題(例如XX夠唔夠?XX好唔好?你會唔會辭職問責?)
無職業道德 (例如畀幾十蚊查車牌起底又當交左功課)
無基本人性 (例如有人畀黑曱甴打到反艇,班低智記者重特登擋住條路)
最經典係有人叫你去死你點回應呀?

垃圾記者,政府推什麼措施都質疑,措施很得快就話擾民,慢少少又話點解唔早啲,檢驗呢度就話點解唔測嗰度,檢測大範圍又話點解後知後覺。

高汁黑記治港!香港地個個都係食家,監察員,評論員!個個講就凶狠,做就毓民!

政府都系見步行步, 開記招是浪費大家時間......

張醫生好波,永遠批評都容易過建設

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]