• 瀏覽: 14,381
  • 回覆: 169
+5
新冠肺炎疫情反覆,衞生署今日(15日)公布新增38宗個案,當中3宗為輸入個案,而在35宗本地個案中,有14宗屬源頭不明,另有40多宗初步陽性個案。相

即係話你班妓者講就天下無敵
只識批評那有建議的曱甴黑妓

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/574976/新冠肺炎-增38個案-廟街疫區爆疫-張竹君問記者-你建議應點做

飯要一口一口食
宵禁

根本無必要日日開記會, 比佢抽水. 

好老實, 每日100又好, 1000又好, 我的生活都唔會變. 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-15 07:14 PM 發表

好老實, 每日100又好, 1000又好, 我的生活都唔會變. 
通處人山人海;你叫佢work from home, 佢就shop at malls.

妓者話用“黑妓曱甴群體免疫法”最好!

黑記串人就最L叻.  建議? 算把啦.

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-15 07:14 PM 發表

香港人同西方一樣唔想被管, 其實無爆到西方國家咁, 已經算係咁...

張竹君都頂唔順班垃圾記者

記者應該親身去協助洗地清潔街道以表專業精神

引用:

自己做足保護及衛生,唔需要驚咁多,呢啲新聞記者會我一次都冇睇過。
仲有所謂香港專家我冇一次聽入耳,今日的我打倒作日的我,我剩係聽大陸專家、醫生意見,因為佢哋嘅分析冇政治因素,可信性高。

妓者終極目標就係要將中國永遠封關,以及大開中門讓外國勢力進駐

黑記淨係識問埋D低智問題,成日一兩日稍低確診個案,就問係咪疫情已經緩和

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-15 07:25 PM 發表

香港人同西方一樣唔想被管, 其實無爆到西方國家咁, 已經算係咁...
香港有啲人逢中必反,西方冇呢個因素。
不過香港人個個戴口罩,西方人好似仲未信口罩有用。

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-1-15 07:47 PM 發表

香港有啲人逢中必反,西方冇呢個因素。
不過香港人個個戴口罩,西方人好似仲未信口罩有用。
因為西方人知道口罩只係保護別人,保護自己則作用唔大。

引用:
原帖由 howevera 於 2021-1-15 19:27 發表
張竹君都頂唔順班垃圾記者
忍班PK 成年, 佛都有火...

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]