• 瀏覽: 14,438
  • 回覆: 169
+5
班記者同反對派一樣, 除左反對仲識D乜

引用:
原帖由 1333333 於 2021-1-15 07:11 PM 發表
新冠肺炎疫情反覆,衞生署今日(15日)公布新增38宗個案,當中3宗為輸入個案,而在35宗本地個案中,有14宗屬源頭不明,另有40多宗初步陽性個案。相

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210115/426826134533967872192830.jpeg/5Zxrrdp1D8XjMSikuFUZNQjrcNEkgPL0JhLAOiYSwDo

...
曱甴話暴動私了可以抗疫。

香港黑記作者特撚別多

張醫生都頂唔順班高質素記者,發火啦 😡

強制安心出行,全Ai監察計算感染人士來源及可能感染人士,應該好快清零。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-15 07:19 PM 發表

通處人山人海;你叫佢work from home, 佢就shop at malls.
#人在野

班妓者圍警察就叻,問佢哋應該點抗疫嘥鬼氣!

戴埋啲死人口罩,冇病變有病!所以我而家做多好多運動,乘機吾載口罩。而家呢啲肺炎記者會,根本冇人會睇。

其實應該加多句問班記者:
"剩係叫你班記者改用視象記者會減少聚集避疫都唔肯, 你建議點做?"

到時肯定全場收哂聲.

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2021-1-15 08:01 PM 發表

忍班PK 成年, 佛都有火...
EQ低D都激死好耐!

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-1-15 08:46 PM 發表

當然要睇可行否?但連建議都沒有就收聲啦
我們在這𥚃也建義不少啦
政府有無聽?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-15 07:14 PM 發表
根本無必要日日開記會, 比佢抽水. 

好老實, 每日100又好, 1000又好, 我的生活都唔會變. 
我日日都要睇記者會,唔睇唔安樂,最好詳細啲交代源頭不明個案!

立圾妓者

引用:
原帖由 simonfdf 於 2021-1-15 08:46 PM 發表

當然要睇可行否?但連建議都沒有就收聲啦
只要個黑記太弱雞

連一個建議都無

柒左

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2021-1-15 08:26 PM 發表

嚴格來講是失言
當然張醫生也是人,日日被班白痴記者拆磨
有此反應也是人之常情
應該答"你想點撚樣"?係冇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]