• 瀏覽: 14,396
  • 回覆: 169
+5
引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-15 19:29 發表

自己做足保護及衛生,唔需要驚咁多,呢啲新聞記者會我一次都冇睇過。
仲有所謂香港專家我冇一次聽入耳,今日的我打倒作日的我,我剩係聽大陸專家、醫生意見,因為佢哋嘅分析冇政治因素,可信性高。
香港果D 專家正廢柴..
成年咩有用措施都無...
不知所謂,
只識做SHOW, 白收人工...

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-15 07:14 PM 發表
根本無必要日日開記會, 比佢抽水. 

好老實, 每日100又好, 1000又好, 我的生活都唔會變. 
我都同意無必要日日開。本來原意係交代疫情,但那班記者,尤其是蘋果日報及立塲新聞,之前不斷講武肺,巳經被人叫停,但仲不斷質問點解唔可以講。我覺得好下流賤格,將一個記者會變成批判會,不知所謂。

記者話:「我識就做你果份工,出你果份糧啦!」

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2021-1-15 08:02 PM 發表

香港果D 專家正廢柴..
成年咩有用措施都無...
不知所謂,
只識做SHOW, 白收人工...
香港磚家馬後砲最叻

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-15 19:13 發表
宵禁
而家就係在家散播喎

呢招絕,我buy竹君醫生,果啲垃圾記者廢到無輪

警察公共關係真要跟張醫生嚴肅學習點樣開記招,你建議應點做。

問得好

引用:
原帖由 howevera 於 2021-1-15 07:27 PM 發表
張竹君都頂唔順班垃圾記者
嚴格來講是失言
當然張醫生也是人,日日被班白痴記者拆磨
有此反應也是人之常情

班垃圾妓者成日問埋d低智問題,頂佢地唔順都唔奇

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-15 08:26 PM 發表
搞到一褲都係
反問返人點做

一早就應該申請派D狗追蹤
入境人事
睇下D人有冇隔離好啦
🤷
係law, 點樣做呢

靠班戇鳩黃撚黑記去做,香港早就好似美國咁。

唔該畀條片我睇下。

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-1-15 07:47 PM 發表

香港有啲人逢中必反,西方冇呢個因素。
不過香港人個個戴口罩,西方人好似仲未信口罩有用。
唔係點叫漢奸呢,有無聽過西奸😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]