• 瀏覽: 862
  • 回覆: 18
+3
2019年反修例運動期間,於11月11日發起的三罷行動,多區爆發衝突,一名57歲男子在馬鞍山廣場對開行人天橋與黑衣示威者爭執,其間他被一名黑衣人淋

兩條走佬曱甴,祝佢成世唔見得人,悲慘收埸

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/574 ... utm_medium=referral

必須要重判呢兩隻曱甴.

引用:
原帖由 forevermore 於 2021-1-15 07:11 PM 發表
2019年反修例運動期間,於11月11日發起的三罷行動,多區爆發衝突,一名57歲男子在馬鞍山廣場對開行人天橋與黑衣示威者爭執,其間他被一名黑衣人淋

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210115/426822488320643072375496.jpeg/3edZ_jLz6jpvUd77-7TYaq3LbdJ8GNpSSjput0o6brc

...
公義!

既然曱甴逃走!呢兩個幫兇仆緊街

生就累親戚,死就累街坊。

我唔係要幫呢兩條友開脫,但除非有好強烈證據,否則佢地用不知情,只是一心諗住朋友唔得閒,而幫朋友買。

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-15 08:00 PM 發表
我唔係要幫呢兩條友開脫,但除非有好強烈證據,否則佢地用不知情,只是一心諗住朋友唔得閒,而幫朋友買。
自己唔識買機票?要朋友代買?既然警方有能力辨識到兇手,亦緝拿到兩個買機票嘅幫兇,吟詩都吟唔甩了。兩個窮兇極惡嘅兇手,香港政府應該公佈人名及大頭照,發出全球追殺令,不論生人或死屍都有獎金。🤬🤬🤬🤬🤬

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-1-15 08:12 PM 發表

自己唔識買機票?要朋友代買?既然警方有能力辨識到兇手,亦緝拿到兩個買機票嘅幫兇,吟詩都吟唔甩了。兩個窮兇極惡嘅兇手,香港政府應該公佈人名及大頭照,發出全球追殺令,不論生人或死屍都有獎金。🤬🤬🤬🤬🤬
我希望法官無論有咩政治理念都好,都要秉公辦理。呢單案根本無任何政治關係之分,只有人性同畜牲之分!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-15 08:16 PM 發表

我希望法官無論有咩政治理念都好,都要秉公辦理。呢單案根本無任何政治關係之分,只有人性同畜牲之分!
狗棺根本就係帶住黃色眼鏡上庭,同畜牲冇分別,狗棺稍有人性,黃狗根本冇咁猖狂。😠😠😠😠😠

10年!!!

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-1-15 08:21 PM 發表

狗棺根本就係帶住黃色眼鏡上庭,同畜牲冇分別,狗棺稍有人性,黃狗根本冇咁猖狂。😠😠😠😠😠
但個主犯已潛逃😔😔😔

縱火嫌犯及同黨已潛逃海外, 兩男涉代購機票被捕, 孭哂鑊

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-15 08:29 PM 發表
縱火嫌犯及同黨已潛逃海外, 兩男涉代購機票被捕, 孭哂鑊
根本係死不足惜;死有餘辜

恐怖分子行徑

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-1-15 08:27 PM 發表

但個主犯已潛逃😔😔😔
協助兇手逃亡即為共犯。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]