• 瀏覽: 4,920
  • 回覆: 100
+3
挪威藥品管理局周四(14日)證實,有23名長者在接種輝瑞BioNTech新冠疫苗後死亡。醫生證實,疫苗常見的副作用可能是導致這些體弱老人死亡...

輝瑞mRNA疫苖真勁,打又死,吾打又死🙄

香港班豬家還想用輝瑞疫苗,為安老院院友接種😖😖😖😖

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/1976700/即時-國際-挪威23名長者接種輝瑞新冠疫苗後死亡

香港班豬家還想用輝瑞疫苗,為安老院院友接種,想清空老人院床位?

😖😖😖😖

關注

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2021-1-15 05:34 PM 發表
挪威藥品管理局周四(14日)證實,有23名長者在接種輝瑞BioNTech新冠疫苗後死亡。醫生證實,疫苗常見的副作用可能是導致這些體弱老人死亡...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210115/_2021011516575222233.jpg

香港班豬家還想用輝瑞疫苗 ...
之前科興話得5成防疫率, 黃屍打晒飛機, BioNTech打死人就無晒聲氣?

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2021-1-15 05:34 PM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210115/_2021011516575222233.jpg

真係有啲好奇,今日唔知有幾多人係食完白米飯之後死亡呢?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 05:39 PM 發表

連娜威當局都認為老人體弱唔適合打, 重有乜好駁?
你咁喜歡咪叫晒你d老親人打囉! 無人阻到你

引用:

輝瑞疫苗冇人能及,老人殺手

好適合啲嫌命長既人合法安樂死

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 05:39 PM 發表

挪威藥品管理局周四(14日)證實,有23名長者在接種輝瑞BioNTech新冠疫苗後死亡

咁你問挪威藥品管理局lor……..佢地證實架
接受唔到呀
又話挪威收左大陸錢lor

引用:

每次呼吸都有機會會死架,睇路呀你

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 05:42 PM 發表

連娜威當局都認為老人體弱唔適合打, 重有乜好駁?
你咁喜歡咪叫晒你d老親人打囉! 無人阻到你
體弱就打乜撚,甚至唔打都有問題架啦!
打劑生理鹽水都會死人。

科興直情唔建議打落59歲以上的人啦!

唔通你重可以講打完科興無人死,人人變長生不老?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 05:38 PM 發表

之前科興話得5成防疫率, 黃屍打晒飛機, BioNTech打死人就無晒聲氣?
一句 關注 算唔算?!

引用:
原帖由 Batman008 於 2021-1-15 05:52 PM 發表

每次呼吸都有機會會死架,睇路呀你
咪係囉!

日日都有人食完白飯之後死.....

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 05:52 PM 發表

體弱就打乜撚,甚至唔打都有問題架啦!
打劑生理鹽水都會死人。

科興直情唔建議打落59歲以上的人啦!

唔通你重可以講打完科興無人死,人人變長生不老?
95% wor...........
咁之前d測驗數據係咩

死23個, 唔9會係個別事件啦

曱甴🪳打先

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]