• 瀏覽: 60,217
  • 回覆: 896
  • 追帖: 3
+30
引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-15 05:08 PM 發表
2019年反修例運動期間,於11月11日發起的三罷行動,多區爆發衝突,一名57歲男子在馬鞍山廣場對開行人天橋與黑衣示威者爭執,其間他被一名黑衣人淋

天網恢恢 疏而不漏,協助殺人放火遲早要還㗎

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/574974?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
希望同犯指出真兇,最可惡是真兇

邊撚個曱甴家庭生冇人性嘅曱甴出嚟

公布,等2條趴街余生更精神

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-1-15 05:43 PM 發表
一睇到呢個新聞,又想死那條老蕭話係特技,
正一賤種.
仲有呢件木屍

引用:
原帖由 touya08 於 2021-1-15 05:48 PM 發表

篤灰免監禁, 講真相有獎金

引用:
原帖由 gdkpboy 於 2021-1-15 05:47 PM 發表

呢單野按謀殺嚟處理就對了
唔洗判啦。咁鐘意以眼還眼,你燒人,人燒你。汽油,打火機唔該...... 咁後生燒到毀容,自己一人生活終老吧。好過判佢監

笑左,主謀未拉到,先拉協助

知唔知被火燒親好慘㗎, 平時你煮飯啦辣親呀都好辛苦啦。死仆街 落地獄呀你

雖然未拉到主犯, 但係都係一個好消息.
應該拉埋晌網上做謠話呢個係特技人嘅燒藥元.

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-15 05:08 PM 發表
2019年反修例運動期間,於11月11日發起的三罷行動,多區爆發衝突,一名57歲男子在馬鞍山廣場對開行人天橋與黑衣示威者爭執,其間他被一名黑衣人淋

天網恢恢 疏而不漏,協助殺人放火遲早要還㗎

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/574974?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
希望阿爺出手,搵特務海外暗殺嗰兩條仆街冚家產

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-15 05:49 PM 發表

仲有呢件木屍
邪教

受死啦曱甴!意圖老謀好L大罪!

引用:
原帖由 touya08 於 2021-1-15 05:48 PM 發表

兩個同等邪惡!

引用:
原帖由 快閃糖 於 2021-1-15 05:49 PM 發表
笑左,主謀未拉到,先拉協助
自己睇啦!

對仆*夫婦畀人捉咗之後判無罪,政府有冇上訴?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]