• 瀏覽: 60,246
  • 回覆: 896
  • 追帖: 3
+30
可能放火條友已經死撚左係台灣。

呢啲人渣垃圾等天收!祝李先生早日康復!

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-1-15 05:43 PM 發表
一睇到呢個新聞,又想死那條老蕭話係特技,
正一賤種.
仲有臭西陳淑莊, 快啲拉埋佢呀

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-1-15 05:29 PM 發表
Capital punishment shall be implied
五馬分屍

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-15 05:08 PM 發表
2019年反修例運動期間,於11月11日發起的三罷行動,多區爆發衝突,一名57歲男子在馬鞍山廣場對開行人天橋與黑衣示威者爭執,其間他被一名黑衣人淋

天網恢恢 疏而不漏,協助殺人放火遲早要還㗎

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/574974?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
告謀殺,人生一世精彩。

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2021-1-15 05:30 PM 發表

以為幫凶冇事?現在有得震,冇得瞓
一定要重判

引用:
原帖由 montejo 於 2021-1-15 05:30 PM 發表

唔係齊上齊落,係你上我落……曱甴兄弟:拜拜!我先走,你代我坐
十二瞞逃有版你睇,,乜野齊上齊落都係呃 9 人

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-15 05:08 PM 發表
2019年反修例運動期間,於11月11日發起的三罷行動,多區爆發衝突,一名57歲男子在馬鞍山廣場對開行人天橋與黑衣示威者爭執,其間他被一名黑衣人淋

天網恢恢 疏而不漏,協助殺人放火遲早要還㗎

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/574974?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
呢單野按謀殺嚟處理就對了

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-15 05:29 PM 發表
一直流傳著有五人逃亡台灣,至今下落未明,現在所說有兩人早已逃亡台灣,莫非就是該五人之中其中兩個?
嗰五個坐船走,呢兩隻畜生坐飛機走。

燒弱完同濕鳩才女仲話拍戲特技人😡😡😡

真係好慶,燒成咁,8成皮膚2級燒傷,都仲話電影特技,冷血到呢。。。

光天化日之下傷害他人身體及意圖謀殺!兇手仍在逃!

引用:
原帖由 Naslund 於 2021-1-15 05:27 PM 發表
好消息,
可惜行兇嗰兩個,
仍然消遙法外.
只要嗰兩個篤灰,兇徒有名有姓,就算在台灣,一樣會捉到。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-1-15 05:36 PM 發表
12007610 放火呢件應去咗台灣了
國際刑警拉佢

一世唔返香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]