• 瀏覽: 25,476
  • 回覆: 10
+28
病人政策連線主席林志釉今日在接受一個電台節目時表示,上月起向病人組織成員,特別是長期病患者進行調查,研究他們對於接種疫苗的意向,發現科興疫苗...

呢個調查咪又係問黃屍啦!
黃屍排隊打mRNA啦! 千祈米咁衰仔打科興呀!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1976631/即時-港聞-調查指科興疫苗最不受歡迎-林志釉建議港府減少購入

會唔會有人收咗廢水錢?

樓主都係果句睇定d先打, 無謂好似娜威23老人咁嘅收場

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-15 05:13 PM 發表
袁國勇叫長者打科興喎。
叫袁sir解釋下點解要打科興?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 05:42 PM 發表

其實打疫苗,喜歡邊隻咪打邊隻囉!
唔需要政治化佢。

打完科興之後無人死亡,即係人人長生不老!
提醒下大家無叫唔好打喎又使乜咁緊張?

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 05:47 PM 發表

防疫但要死?!
死咗就一定唔會中啦

引用:
原帖由 roger135 於 2021-1-15 05:49 PM 發表
病人政策連線主席林志釉,依隻野都痴9線疫苗講受唔受歡迎
香港好彩唔係第一批打有得睇定, 算唔算利多於弊?

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-1-15 05:53 PM 發表

可能就咁問病人,"拿,打科興保護率就 50% , 打輝瑞就95%,你揀打邊個呀"咁囉。
即係立咗國安法就話你會俾人拉! 又唔會話你犯咗法先會俾人拉一樣

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2021-1-15 05:57 PM 發表
打輝瑞囉,死亡律同副作用好高喎。
其實佢地打邊隻關人啦! 最怕入科興入得少結果想打都無得打炸

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 04:58 PM 發表
病人政策連線主席林志釉今日在接受一個電台節目時表示,上月起向病人組織成員,特別是長期病患者進行調查,研究他們對於接種疫苗的意向,發現科興疫苗...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210115/_2021011516340291197.jpg

呢個調查咪又係問黃屍啦!:smile ...
起mRNA疫苗未發生近來大問題之前做嘅調查有乜價值?

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-16 09:15 AM 發表

叫佢打輝瑞

呢d仆街會選擇唔打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]