• 瀏覽: 25,440
  • 回覆: 417
+28
呀唔該,留兩劑科興比我

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 05:05 PM 發表
挪威廿幾位老友記打到死
計下死嘅百分幾多!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 05:29 PM 發表
樓主都係果句睇定d先打, 無謂好似娜威23老人咁嘅收場
自私d講句 佢係要打d危險既mRNA針 唔通阻佢咩,
但不能 因為 有人求其一句 "科興針少人揀" 就 剝奪我打 科興針 既權利

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 05:29 PM 發表
樓主都係果句睇定d先打, 無謂好似娜威23老人咁嘅收場
其實打疫苗,喜歡邊隻咪打邊隻囉!
唔需要政治化佢。

日日都有人食完白米飯後死亡。
或者有人會認為打完科興之後無人死亡,即係人人長生不老!

引用:
原帖由 紅爆沙貝勒皇子 於 2021-1-15 05:40 PM 發表

計下死嘅百分幾多!
科興 0

我敢講如果唔打疫苗,即係原地踏步,想全世界打通,唔知要等到邊日?試想想大家諗諗

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 05:42 PM 發表

唔需要政治化佢。

打完科興之後無人死亡,即係人人長生不老!
提醒下大家無叫唔好打喎又使乜咁緊張?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 05:44 PM 發表

提醒下大家無叫唔好打喎又使乜咁緊張?
唔好一百步笑人五十步
人哋咪一樣係提下,你緊張到要出post。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 05:42 PM 發表

唔需要政治化佢。

日日都有人食完白米飯後死亡。
或者有人會認為打完科興之後無人死亡,即係人人長生不老!
輝瑞95%數據點黎

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-1-15 05:13 PM 發表

咁香港果2百幻隻曱甴都應該冇乜幾多隻有80歲咁老,80歲以下的都應該唔會死,最多面癱,所以可以比曱甴專用的!
牠們唔會去打針

引用:
原帖由 紅爆沙貝勒皇子 於 2021-1-15 05:40 PM 發表

計下死嘅百分幾多!
防疫但要死?!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 04:58 PM 發表
病人政策連線主席林志釉今日在接受一個電台節目時表示,上月起向病人組織成員,特別是長期病患者進行調查,研究他們對於接種疫苗的意向,發現科興疫苗...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210115/_2021011516340291197.jpg

呢個調查咪又係問黃屍啦!:smile ...
問左我呢個病人未?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 04:58 PM 發表
病人政策連線主席林志釉今日在接受一個電台節目時表示,上月起向病人組織成員,特別是長期病患者進行調查,研究他們對於接種疫苗的意向,發現科興疫苗...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210115/_2021011516340291197.jpg

呢個調查咪又係問黃屍啦!:smile ...
我打那種疾苗關你X事

係呀,香港唔好入,要打安排上羅湖打就最好,打都打得放心

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 05:47 PM 發表

防疫但要死?!
死咗就一定唔會中啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]