• 瀏覽: 25,384
  • 回覆: 417
+28
病,都可以代理 ?
騙子手法層出不窮

乜撚調查?點解我同親友都揀科興無人問過?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-15 05:01 PM 發表
希望能有關於該調查資料,例如︰訪問調查的樣本有多少?調查所問的問題怎樣問,有沒有引導性?受訪問對象是甚麼人?如何做訪問,面對面、電話、電話錄音?
應該訪問左5個,咁就已代表全香港人,我就支持用科興

又多隻曱甴蒲頭

打虧衰,同食老鼠藥一樣,要買定四塊半。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 04:58 PM 發表
病人政策連線主席林志釉今日在接受一個電台節目時表示,上月起向病人組織成員,特別是長期病患者進行調查,研究他們對於接種疫苗的意向,發現科興疫苗...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210115/_2021011516340291197.jpg

呢個調查咪又係問黃屍啦!:smile ...
如果可以登記打邊款疫苗就最好,外國啲新嘢留返比潮曱

呢個係想香港死的人。

比錢都打科興中國疫苗,調你老尾

曱甴最不受歡迎,我也要發聲

引用:
原帖由 ifung5 於 2021-1-15 05:09 PM 發表
依條係乜q主席,聽都未聽過,咪老吹,政府要查一下佢的註冊、性質,有冇認受性及專業知識,唔對路要封人兼拉艇
香港電台訪問親都後放負,琴曰有位唔知咩主席叫政府撻訂

我以為睇緊台慶選最受歡迎男角色添!

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-1-15 05:09 PM 發表
某疫苗成效低(副作用問題多)
既得利益者唔理會

去到某疫苗成效低(據稱)
既得利益者又好開心跳出來話該疫苗唔受歡迎
副作用越多佢地班醫生咪仲開心囉
多D生意做丫麻

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-15 05:51 PM 發表

香港好彩唔係第一批打有得睇定, 算唔算利多於弊?
邊隻小副作用又功效好就打邊隻你懂的

都話黃屍打輝瑞囉

還是科興最安全!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]