• 瀏覽: 1,181
  • 回覆: 35
+2
其實有又點? 到時都係跟法例

覺得香港限制多唔合適居住既, 花時間諗下自己去定留啦,仲掛住睇人...

引用:
原帖由 Popochina9 於 2021-1-15 06:53 PM 發表
笑死 愛國?哈哈
跟本就一班爛鬼以強凌弱
係呀,吹呀,仆街漢姦 黃甴又可以點,最叻咪網上吠

有冇BNO有乜所謂,反正高官退休都會移民

引用:
原帖由 藍屎豬西 於 2021-1-15 04:32 PM 發表
眾新聞向警務處查詢,現時警隊一眾高級官員和國安處人員,有否擁有BNO、外國護照和外國居留權,警務處指涉及個人資料,不會公開。警務處亦拒絕透露,國安處內部有否規定人員不能擁有外國護照和居留權。

原來係咁, 唔怪知藍屎豬西, 咁想要bno 及外國國籍。果然"口裏說不, 身體卻很誠實" 。 十分愛國呀!

新聞來源連結:
https://www.hkcnews.com/article/37275/bn ...
甘你即係支持中國籍啦!
甘就得勒

法已立,國家自然會慢慢收網

引用:
原帖由 Popochina9 於 2021-1-15 06:53 PM 發表
笑死 愛國?哈哈
跟本就一班爛鬼以強凌弱
雙重國籍就唔應該做高官
你有證據就比料國家

國家會慢慢收網

附件

Screenshot_20181224-205916.jpg(104.93 KB)

眾籌新聞有邊個記者有政府認可採訪新聞資格?或就咁去商業註冊就話自己辦新聞?又或想講自己有記協呢間冇認可性會員證?咁差佬真係彩你地班黃屍傻西多舊魚囉!!!!

引用:
原帖由 chichunlo 於 2021-1-15 07:05 PM 發表
眾籌新聞有邊個記者有政府認可採訪新聞資格?或就咁去商業註冊就話自己辦新聞?又或想講自己有記協呢間冇認可性會員證?咁差佬真係彩你地班黃屍傻西多舊魚囉!!!!
眾籌新聞記者個個都係政治打手系博士畢業。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 藍屎豬西 於 2021-1-15 07:11 PM 發表

都唔知你講乜, 又一豬西
氣唔順呀?
不效忠中國,唔好做香港官員

去到英國都要效忠

附件

Screenshot_20200709_170320_com.android.chrome.jpg(82.82 KB)

你大路問題警方大路答,好合理丫

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-15 06:56 PM 發表

作為比較,
華偽公主慢慢周同時擁有三個國家簽發的八本有效護照!

果然貴族!
好多國家吸納投資移民,就係吸錢同吸人才,更何況孟晚舟依啲級數,
所以好多國家都會送比佢噶~

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 05:19 PM 發表
點解要公開?!
曱甴岸九唔係扮,入職條件人地定
擁有外國國籍不代表不愛中國和香港。

引用:
原帖由 pk_man_11 於 2021-1-15 05:25 PM 發表

吾中意呀吹咩係趕絶曱甴又如何
所以應該只取消移民外國黃絲的香港人身份,不應該取消藍絲的。

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2021-1-15 07:19 PM 發表

好多國家吸納投資移民,就係吸錢同吸人才,更何況孟晚舟依啲級數,
所以好多國家都會送比佢噶~
証明中國強大,別國爭着送護照給她。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]