• 瀏覽: 3,056
  • 回覆: 45
抵死,玩嘢丫,玩到自己國民到現在都未正式經國民注射中國疫苗!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 06:40 PM 發表

巴西係最早幾個用科興疫苗的國家........咁都反中。
個總統埋侵侵堆,反中反到暈

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-1-15 16:26 發表
在新變種新冠病毒肆虐下,巴西亞馬遜州疫情再度惡化,在過去7天內,該州日均新冠死亡人數增加了183%。而從1月1日至12日,該州首府馬瑙斯市新

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/59665003b1f9b7f15edb0886f5c64091/stheadline/inewsmedia/20210115/share_2021011514455042716.jpg
選到個不作為總統, 後果就係咁。

巴西唔係打咗科興疫苗咩, 仲未控制到疫情?反而出現變種?

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-1-15 04:26 PM 發表
在新變種新冠病毒肆虐下,巴西亞馬遜州疫情再度惡化,在過去7天內,該州日均新冠死亡人數增加了183%。而從1月1日至12日,該州首府馬瑙斯市新

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/59665003b1f9b7f15edb0886f5c64091/stheadline/inewsmedia/20210115/share_2021011514455042716.jpg
巴西川普話使乜驚?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 06:40 PM 發表

睇怕都要了。
Fd底都要乞

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-1-15 04:26 PM 發表

巴西總統乜都跟老美主人,咪一齊失控..

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 07:39 PM 發表

Fd底都要乞
邊個同你講係fd?巴西從來唔妥老美。
否則巴西就唔會係最早幾個用科興疫苗的國家........
而且輝瑞疫苗係歐美非常搶手,巴西分分鐘乞都乞唔到

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-1-15 06:53 PM 發表

個總統埋侵侵堆,反中反到暈
唔係,從來巴西都唔妥美國
否則巴西唔會係最早幾個用科興疫苗的國家.......(當然,佢亦無得選擇,幾乎肯定要用大陸疫苗)

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-15 09:12 PM 發表

邊個同你講係fd?巴西從來唔妥老美。
否則巴西就唔會係最早幾個用科興疫苗的國家........
而且輝瑞疫苗係歐美非常搶手,巴西分分鐘乞都乞唔到
兩位總統咁fd 都叫唔妥?!

有英國病毒 傳播性強嗎  

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-16 01:13 AM 發表
有英國病毒 傳播性強嗎  
多國出現變態病毒,傳播力越來越強勁!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-15 07:21 PM 發表
巴西唔係打咗科興疫苗咩, 仲未控制到疫情?反而出現變種?
有左疫苗都創新高
即係無得救

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-1-16 05:12 PM 發表

有左疫苗都創新高
即係無得救
病毒變種, 快過疫炎研發;God bless U.

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 11:59 PM 發表

兩位總統咁fd 都叫唔妥?!
侵侵同「共朝習武宗近平厲帝」夠fd啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]