• 瀏覽: 3,084
  • 回覆: 45
在新變種新冠病毒肆虐下,巴西亞馬遜州疫情再度惡化,在過去7天內,該州日均新冠死亡人數增加了183%。而從1月1日至12日,該州首府馬瑙斯市新

見到當地出現大量死亡人口,覺得好鬼驚!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 毒肆虐-亞馬遜疫情再度惡化全州醫療崩潰

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-1-15 04:26 PM 發表
在新變種新冠病毒肆虐下,巴西亞馬遜州疫情再度惡化,在過去7天內,該州日均新冠死亡人數增加了183%。而從1月1日至12日,該州首府馬瑙斯市新

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/59665003b1f9b7f15edb0886f5c64091/stheadline/inewsmedia/20210115/share_2021011514455042716.jpg
我注意到巴西e+仲係有體面棺材土葬,佢老美及小陰蒂國只係用垃圾袋打包當垃圾燒。😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-1-15 04:30 PM 發表

我注意到巴西e+仲係有體面棺材土葬,佢老美及小陰蒂國只係用垃圾袋打包當垃圾燒。😂😂😂😂😂
巴西盛產木材

今次有料到

去到亞馬遜森林再加強

巴西做乜唔乞美帝要疫苗?!

反中的下場就係咁,四大疫國美國,印度, 巴西, 英國

科興100%防重症., 記住唔好用了.

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-1-15 05:13 PM 發表
四大癲王

疫苗呢

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-1-15 05:21 PM 發表
疫苗呢
到咗啦,政府未安排接種之嘛

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-15 05:18 PM 發表

四大癲王
閹割佬得六千萬人口都咁大鑊,全靠BJ

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2021-1-15 05:13 PM 發表
巴西係最早幾個用科興疫苗的國家........咁都反中。

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-15 05:10 PM 發表
巴西做乜唔乞美帝要疫苗?!
睇怕都要了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]