• 瀏覽: 20,855
  • 回覆: 278
+27
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-15 03:02 PM 發表

咁輝瑞95%點得出黎

if 得15%.........急切都冇用, 政府唔會批lor
就係信能錯輝瑞話95%先話打
95% 身體有反應  掛 ,
打漂白水針就100% .... (just 說笑)

唔打未必死
打就死能左
點解打

尾國佬認為新技術用係人類度,跟本當人係白老鼠,覺得嫌命長就打老尾疫苗囉🙄

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-1-15 03:15 PM 發表

95% 身體有反應  掛
係95%家屬趕唔切去醫院見最後一面

引用:
原帖由 200888 於 2021-1-15 03:13 PM 發表
西方老人福利金,一直困擾財政多時,拖啲老嘢打安樂死針,又可以慳番一大筆
鬼佬真係仆街

引用:
原帖由 赤共 於 2021-1-15 03:19 PM 發表
有效咪得,實有人出事,有幾千萬人接咗,死咁少點到安全過中中共武漢病啦
大陸D垃圾又廢又渣,如有副作用就大人個口
95%有效死咁柒多人
大陸50%合格就冇死

引用:
原帖由 god 於 2021-1-15 03:13 PM 發表

但一個係最多無效,另一個係會死,咁如果你係80歲,你會點揀?
有錢不打........走去私人島住上半年再說........!!
無錢即打.........無必要考慮..........早死早超生........不死繼續瘋狂人生......!!

中產的話........看有沒有家人........關係如何.......假如是孤獨一人即打.......!!
若果是有家庭........只好三思打那一隻疫苗比較安全........!!
家庭關係煩厭及生無可戀..........打什麼疫苗都可以....!!

上面條黃屍狗好 L 好笑, 冇得兜到語無倫次, 我係你就極度深潛算L 數啦 ......

安樂死。

引用:
原帖由 on9star 於 2021-1-15 03:20 PM 發表
上面條黃屍狗好 L 好笑, 冇得兜到語無倫次, 我係你就極度深潛算L 數啦 ......

冇計........主人話95%........唔撐冇狗糧

輝瑞用全新科技制疫苗,副作用真係無甘快被發現,風險好高

國貨用傳統技術制,副作用早知少風險低

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2021-1-15 02:13 PM 發表
其實大家都仲係摸索緊,藥效幾耐起碼半年後先會有概括
接種嘅人人都係白老鼠
只不過疫情日益嚴重,有點都好過無謂
中國制的暫時會較好
因為巴西提供了大量的疫症數據
亦比其他國家制的多了很多白老鼠(巴西人)人體實驗資料
所以相對來說 比其他的較好
但有些潛在副作用是之後才出現
我地唔係危險地區嘅可以等一等
但疫情嚴峻的地區
現在只能矮個子挑高個的

明知老人家最虛弱,一嚟就大舉夾佢哋試藥,擺明要送佢歸西