• 瀏覽: 3,618
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 willy222 於 2021-1-15 02:31 PM 發表

草蓆呢啲野,都多數係中國出。
咁要攪戶外野火會....

鹵味制裁完又會話豁免

想同澳出頭,點知出錯招

唔使買啦, 佢地都唔戴口罩既.

美國自己國家存在嘅種族歧視比任何國家都嚴重,有何顏面去攻擊抹黑咪國人權!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-15 01:45 PM 發表
美國現時仲驚買唔到口罩?不如驚買唔到棺材
美國請放心,中國正加緊生產屍袋,以滿足 貴國需求。但屍袋含新疆棉花成份

唔好到最後又屈中國
唔輸入醫療用具去美國
見死不救就好

附件

fp1.png(700.85 KB)

p2.png(294.73 KB)

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-15 01:43 PM 發表
特朗普政府距卸任僅一星期前夕,升級針對新疆制裁令,全面禁止新疆棉花、番茄及其製作的所有產品,藉由聲稱是中國政府在新疆實施「強迫勞動」。值得注意是,新疆棉花目前佔全球市場兩成,大量著名外資都使用新疆棉花作原材料,更重要是棉花為口罩的重要原材料,新禁令或致美國買不到部份中國口罩。
中方一直否定對新疆少數民族實施「強迫勞動」的說法,多次強調這種指控是造謠。儘管如此,美國政府其實早在去年已對中國實施新疆制 ...
制裁拜燈

引用:
原帖由 小魔怪 於 2021-1-15 02:33 PM 發表

醫護要用
反正有垃圾袋防護衣,唔爭在用垃圾袋笠埋個頭

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-15 01:45 PM 發表
美國現時仲驚買唔到口罩?不如驚買唔到棺材
數以萬計堆埋一堆埋葬
開始爆發時已經唔用棺材只有木箱
因疫情死亡家屬冇得領回遺體
全部衞生部統一處理
睇怕老美肺炎已經死咗有四十萬人
但美國人依然係冷漠無情事不關己咁

5屎眼這一世代的人都是柒出國際.

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-1-15 01:56 PM 發表
講真,唔係多得老美乜春都制裁幫手宣傳,其實我都唔知原來中國咁多方面都咁強大,樣樣野都係世界前列
香港依廿幾年任由收受黑金嘅毒媒發放渲染抹黑老屈大陸荼毒洗腦社會
班仆街口講就民主自由
毒媒明明只得一種聲音
嗰班白痴又會接受先可憐

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-1-15 01:56 PM 發表
講真,唔係多得老美乜春都制裁幫手宣傳,其實我都唔知原來中國咁多方面都咁強大,樣樣野都係世界前列
聯合國所列出的產品,唯一只有中國全部有生產

偉大的大總統侵侵大人一早就考慮過呢個問題,所以佢一直叫大家唔駛帶口罩!所以美國根本就唔用口罩,呢個制裁無問題架,哈哈。唔好問我醫護點算,侵侵大人唔會有錯的。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]