• 瀏覽: 22,267
  • 回覆: 325
+12

加拿大自己拘留外國公民,全球要統一陣線對抗加國

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-16 09:41 AM 發表

講真,我同呢度任何人都係三唔識七,亦冇欠佢地錢,唯一可以解釋嘅係,我同佢地睇法意見唔同,佢地睇唔過眼,就X我囉!其實佢地本質上同示威者係冇分別,只不過示威者出手,佢地出口

我讚杜生,只係讚佢嘅外貌,就係咁多,上得嚟討論區吹水,洗唔洗咁認真呀!呢度係立法會定人大呀?

我所講嘅每一句都係事實,信不信由你
你唔係基佬、就一定係老虔婆。
我相信你應該係嫁唔出嘅老虔婆
屌你老姆,係因為你有爺生、冇乸教,你老母無教你做人,所以生咗你個漢奸出嚟。
表達意見?漢奸係叛國賊,有乜資格表達意見?
你唔滿意嘅,咪移民外國囉,但做漢奸,等於同十幾億嘅中國人作對。
見到你個衰名,我一定見一次、屌一次!

杜老號令天下。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-15 01:40 PM 發表
杜生好有型呀

一一一一一一一一一一一一一一
更新:我係講緊杜生嘅外貌好有型呀有心人想得太多了
歐盟已經同中國連成一線搵真銀,剩下澳美加係樹狗叫傻傻哋

引用:
原帖由 chess8 於 2021-1-16 06:29 AM 發表

特朗普下台後 ,留住孟晚舟的作用已不大。
都唔係㗎,拜燈呢d聞屎黨人都係扑街,唔係好人嚟,總知老尾成個國家都係扑街人種,蝦蝦霸霸嘅民族🤨

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-15 01:39 PM 發表
加拿大總理杜魯多敦促全球各國統一陣線,對抗中國拘留外國公民,以及日益使用的脅迫外交政策,表示不知道下位被拘留的是哪個國家的公民。 加拿大警方2018年應美國要求,拘捕中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟後,中國拘留兩名加拿大公民,包括前外交官康明凱及商人邁克爾,指兩人涉嫌從事間諜活動。 加拿大官員透露,...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1570511_1_L_20210115060858.jpg
大麻鴨杜老多🦆,成隻老美柒頭狗公!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-1-15 10:30 PM 發表
放風話掟太子女入監倉扣押,睇吓中國放唔放兩名加拿大人
放風話槍斃兩個加拿大狗,睇下加拿大放唔放太子女!

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-15 01:39 PM 發表
加拿大總理杜魯多敦促全球各國統一陣線,對抗中國拘留外國公民,以及日益使用的脅迫外交政策,表示不知道下位被拘留的是哪個國家的公民。 加拿大警方2018年應美國要求,拘捕中國電訊設備商華為副董事長孟晚舟後,中國拘留兩名加拿大公民,包括前外交官康明凱及商人邁克爾,指兩人涉嫌從事間諜活動。 加拿大官員透露,...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1570511_1_L_20210115060858.jpg
佢指孟晚舟?

又惡人先告狀?

契弟杜友多你契哥都玩完啦

引用:

佢可能食大麻食到語無倫次

只許加官放火??

引用:
原帖由 自由之翼 於 2021-1-16 09:51 AM 發表

你唔係基佬、就一定係老虔婆。
我相信你應該係嫁唔出嘅老虔婆
屌你老姆,係因為你有爺生、冇乸教,你老母無教你做人,所以生咗你個漢奸出嚟。
表達意見?漢奸係叛國賊,有乜資格表達意見?
你唔滿意嘅,咪移民外國囉,但做漢奸,等於同十幾億嘅中國人作對。
見到你個衰名,我一定見一次、屌一次!

唔好對哩種人咁認真

香港犯民一犯法就話自己有病,加拿大有事就話自己弱智老年癡呆,唔記得自己做過乜。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]