• 瀏覽: 1,515
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-15 11:17 AM 發表
美左派的s期進入倒數 全軍準備!
美墨邊境的設施為左仔而設🤤
都無人明你講野

和平武裝  

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-15 11:34 AM 發表

黑暴果種和平有另一個名叫 "殺人放火" 喎.
係和平武裝示威兼殺人放火!!!
天下暴徒一樣黑, 香港警察仁慈, 美國黑警不一樣, 等睇美國黑警曱甴互片!!!!

示威「武裝」,但卻「和平」?

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-15 11:44 發表

係和平武裝示威兼殺人放火!!!
天下暴徒一樣黑, 香港警察仁慈, 美國黑警不一樣, 等睇美國黑警曱甴互片!!!!
一早講如果美國好似香港咁, 衝立會(國會), 就一定開槍, 小黃人死都唔信, 又話人地唔會開槍, 又話英國警察無槍(明明講美國)

好啦, 今次衝國會, 真係一槍打死一個, 仲要佢只係係窗爬緊入去就開槍 (其餘4人點死都無講). 甲由粒聲都唔出.

香港警察呢? 比人搶槍先開槍都比人鬧, 比人伏擊加搶槍後開槍, 又問咩近距離開槍, 大佬你衝過來, 要向後行再開槍? 遠距離就唔使開槍啦. 呢D 低智傳媒真係要整頓, 可惜政府到今日仲未做野.

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-15 11:28 AM 發表

同香港曱甴一樣,帶埋士巴拿,索帶,丫叉,汽油彈去遊行,會唔會有和平示威呀??
睇個法官點判

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-15 11:50 AM 發表

一早講如果美國好似香港咁, 衝立會(國會), 就一定開槍, 小黃人死都唔信, 又話人地唔會開槍, 又話英國警察無槍(明明講美國)

好啦, 今次衝國會, 真係一槍打死一個, 仲要佢只係係窗爬緊入去就開槍 (其餘4人點死都無講). 甲由粒聲都唔出.

香港警察呢? 比人搶槍先開槍都比人鬧, 比人伏擊加搶槍後開槍, 又問咩近距離開槍, 大佬你衝過來, 要向後行再開槍? 遠距離就唔使開槍啦. ...
其實起碼要港英時期d差人嘅武力標準先夠, 果時我有個飛仔同學諗住去偷野, 撞正藍帽子, 逗佢佢唔識死寸阿sir, 阿sir即係除低gear交俾伙計摟佢隻揪, 係L隻揪咩? 隔離兩個阿sir借頭借路又中佢兩槌, 我同學就係咁長大, 大左生性就冇再怪阿sir.

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-15 11:15 AM 發表
有武裝又點會和平??
可以想像到畫面!

爆登 中間 紅地氈行上演講台,右邊一排 示威者 着到Rambo 咁手揸汽油彈 準備掟,左邊一排 軍隊 手揸步槍 指向示威者!

一定要示威, 官迫民反,
有時武力係解決問題的方法.
滅口, 殘殺人民都做得出,
呢d,政府唔要都罷,我地香港國際線全力支持

唔打根本解決唔到個問題

好緊張, 全世界的焦點...
TRUMP 究竟有無留一手???
可否逆轉勝????

peanut show

廢話
和平又洗乜武裝?

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2021-1-15 12:13 PM 發表
好緊張, 全世界的焦點...
TRUMP 究竟有無留一手???
可否逆轉勝????
侵侵出現交接儀式,

但身上綁滿C4,

一手揸引爆遙控。

拜登果然是個暴君。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]