• 瀏覽: 40,960
  • 回覆: 476
  • 追帖: 1
怪你自己垃圾莫理森總理喇。

熱賣及精選
引用:
原帖由 chandaiman05 於 2021-1-15 10:52 AM 發表

得罪阿爺後果
Agree x 2
抵L死。

轉駛去呆灣啦屌,小菜幫到你

股票必殺技:
第一招: 低買高賣
第二招: 不要忘記第一招
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-15 11:21 AM 發表

人哋全是已收款才落船的生意~笑死人用頭撞人屁股乖乖哋享受停電的寒冬?
佐敦天才已完係咪跟你學嘢㗎!你兩個咁得意既

冇人阻你駛返澳洲呀!

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-1-15 10:52 AM 發表

其實轉去呆灣都係幾日就到,呆灣做咩唔幫下隻屎眼?
蔡省長話用香蕉換😂

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-1-15 10:52 AM 發表

大陸標準都唔合格。呆灣大大聲話只用乾淨煤㗎!菜菜子敢用咩。。。

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-15 10:58 AM 發表

隻船係你既, 唔載d船員走, 要佢地白等, 又關中國事?
近近哋去呆灣換批船員或者上岸透下氣囉。。。呆灣最人道。。。

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2021-1-15 06:57 PM 發表

大陸標準都唔合格。呆灣大大聲話只用乾淨煤㗎!菜菜子敢用咩。。。
咁中國拒收嘅洋垃圾,呆灣咪又照收。😂😂😂

澳洲袋鼠人應該留返D煤炭來燒龍蝦, 用煤炭來煲紅酒沖涼... 超級高檔豪華享受啊...

引用:
原帖由 木兆 於 2021-1-15 10:58 AM 發表

之前咪話好多人撐澳洲嘅  原來淨係執平價紅酒龍蝦
師兄唔係提一提,我差d唔記得班水怪

引用:

呆灣人係幸福的,因為阿爺仲未打算對呆灣出手

台灣點解唔出手?D銭留黎買瘦用精豬肉同過期戰機?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-15 05:37 PM 發表

冇唔比佢走wor
賣家都係受害者,衰嘰係澳洲政府

免責聲明:
請看本帖“價值投資,悶股也收成” 第一頁 #1
http://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24709372&extra=&page=1
黃屍快去幫手買煤啦
眾籌買煤呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]