• 瀏覽: 2,739
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
+3
唔知班著草過去嘅手足死晒未呢?
英單日1565人疫歿 再創新高【本報綜合報道】英國周三新增超過4.7萬宗新冠肺炎確診個案,再有1,565名患者死亡,單日死亡數首次突破1,500人,亦是疫情以來最高紀錄。政府押後新的入境措施至下周一,入境英格蘭地區人士屆時需出示檢測無感染證明。
英國疫情再度惡化。(美聯社圖片)

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20210115/00178_005.html

英狗就快追過美狗了,
加油!

英國是全界最早打輝瑞打牛津的,好似11月就開始打,但越接種就越疫得人多,死的數字仲勁咗?!汗

呢隻輝瑞係唔係疫苗黎架?

巴西測試科興,死一個人就鋪天蓋地追殺
但最後發現條友是自殺,就不了了之

但輝瑞害死了咁多人,班黑媒,同香港班磚家就粒聲唔出,只掛住抹黑中國疫苗

這班毒媒及香港磚家真係人渣都不如!

英國一天就死咁多,唔知內裡有冇曱甴在其中呢?

不過,我估通常28天左右就會病發,班曱甴在聖誕前就著草去英國,估計在今個月20號約莫就會有消息邊隻曱甴被報應!

老美日日三十萬人感染都係日死二千五人,英國一曰5萬人感染卻死千五人,死亡率高咁多,真係大大鑊。

引用:
原帖由 傻瓜店小二 於 2021-1-15 10:49 AM 發表
老美日日三十萬人感染都係日死二千五人,英國一曰5萬人感染卻死千五人,死亡率高咁多,真係大大鑊。
根本有美國醫療人員為良心去打爛輝瑞疫苗,大聲講過這隻改dna疫苗會為接種者帶來惡果,但就被拉被滅聲

英國有良心專家更指出輝瑞及牛津疫苗係唔打得的,效能低於30%,牛津那隻更千萬不要接種。

英國的衞生部門更表現出對呢種疫苗放棄似的,叫人任意打就鳩就!

法國馬克龍更發出聲明想引入中國疫苗來救助國民

但這些訊息,主流媒體全部唔想提,或低調算9數

香港班趴街磚家更無視這些問題,只掛住抹黑中國疫苗!

希望呢班趴街磚家到時,佢及佢家人記得接種輝瑞呀

群體免疫系統仲未有效咩

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-15 11:12 AM 發表
群體免疫系統仲未有效咩
似乎係集體自殺先係正名

查英國第一天開始接種輝瑞疫苗是12月8日,當天的一日染病數字是12,281人

但到1月11日是46169人
1月12日係45533人
1月13日係47525人

打了仲升3至4倍!

唔係掛

BNO 快啲去英國幫手!

許智瘋冚家鏟未?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-15 10:39 AM 發表
英國是全界最早打輝瑞打牛津的,好似11月就開始打,但越接種就越疫得人多,死的數字仲勁咗?!汗

呢隻輝瑞係唔係疫苗黎架?
大陰人 思想同我地不同!

一時話要 全民感染抗疫, 但唔夠10分1人中招 已縮沙兼封城⋯

可能今打 疫苗 係想D人 死快啲多啲… 加快 結束 疫情 都未定⋯

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]