• 瀏覽: 2,740
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
+3
群體免疫良機,BNO人仕唔好錯過

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-15 12:00 PM 發表
平時1日死2千啦⋯真奇
賓業的業務並無增長反而下跌
用呢招一次葬成萬人,一間有job, 9999間殯館失業啦!

有一人一票有民主原來死後葬都葬得失禮過人!

附件

下載檔案.jpeg(21.75 KB)

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-15 12:17 PM 發表

大陰人 思想同我地不同!

一時話要 全民感染抗疫, 但唔夠10分1人中招 已縮沙兼封城⋯

可能今打 疫苗 係想D人 死快啲多啲… 加快 結束 疫情 都未定⋯
真係好心英國就咪做美國隻狗,9到咁冇尊嚴啦,明明隻美國疫苗根本就唔掂!

好心就轉返中國疫苗救人啦!

而英國死人不少啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-15 12:32 PM 發表

真係好心英國就咪做美國隻狗,9到咁冇尊嚴啦,明明隻美國疫苗根本就唔掂!

好心就轉返中國疫苗救人啦!

而英國死人不少啦!
西方民主大陰國 會用 中共野?  人哋大陰藍血人種喎⋯⋯ 中國人話:我哋呢度D甲殼龜先藍血,重可抗癌⋯

消滅人口計劃,無病都用疫苗打瓜你,兩手準備。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-15 12:44 PM 發表

西方民主大陰國 會用 中共野?  人哋大陰藍血人種喎⋯⋯ 中國人話:我哋呢度D甲殼龜先藍血,重可抗癌⋯
馬靴蟹外國一樣有,都係銅質藍血液,所以外國到這時仲掛住政治,忘記地球村內人類平等,應互相幫忙的世界核心價值!
只能說句抵死!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-15 10:45 AM 發表
巴西測試科興,死一個人就鋪天蓋地追殺
但最後發現條友是自殺,就不了了之

但輝瑞害死了咁多人,班黑媒,同香港班磚家就粒聲唔出,只掛住抹黑中國疫苗

這班毒媒及香港磚家真係人渣都不如!
所以西方各國人民難以防範所打疫苗嘅風險,有錢人應該會打科興。

引用:
原帖由 peter925 於 2021-1-15 01:38 PM 發表

所以西方各國人民難以防範所打疫苗嘅風險,有錢人應該會打科興。
班西歐富豪靜靜鷄從黑巿高價買入中國疫苗注射啦,傳聞炒到4000美金一針!

引用:
原帖由 peter925 於 2021-1-15 01:38 PM 發表

中東富豪好似打國葯

死多多都唔怕, 大把香港BNO黃人去補充

呢個數據也太驚人了,死亡人數新高

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-15 12:25 PM 發表

用呢招一次葬成萬人,一間有job, 9999間殯館失業啦!

有一人一票有民主原來死後葬都葬得失禮過人!
屍袋被佢老美買嗮,小陰蒂國唔夠屍袋用,就快要用垃圾袋代替屍袋了。😭😭😭😭😭

弱智瘋最近冇聲氣,可能係其中一個

1565人入面有冇BN括弧O?

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-1-15 04:22 PM 發表

屍袋被佢老美買嗮,小陰蒂國唔夠屍袋用,就快要用垃圾袋代替屍袋了。😭😭😭😭😭
英國而家肯公布的,都已86015人

按照上次英國被揭講大話,應死25000,郤只認死15000人的不良紀錄

英國可能真係死亡人數是86015/15000 ×25000= 143,358人!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]