• 瀏覽: 3,827
  • 回覆: 12
+2
用免提裝置, 好守法...

引用:
原帖由 pompas 於 2021-1-15 08:43 AM 發表
無車死人咪得囉
引起交通意外都唔好既, 不過又無...

反中白痴想入都入唔到了...

引用:
原帖由 skyeyes 於 2021-1-15 08:59 AM 發表
原來佢老竇唔係李剛但佢自己係李剛
原來開車用免提就係李剛...

所以話反中的都是白痴...

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-1-15 10:54 AM 發表

免提都應重罰
你估反中白痴話咩就咩...?

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-15 11:41 AM 發表

支持師兄,下次郭議員用免提邊渣車邊追Netfix煲劇睇A片都得,免提原意係只畀人講電話,雙眼都唔應該畀其畫面分散注意力,正常人會覺邊渣車邊用zoom開會梗係唔得,覺得認為只要有免提就可以啲人係白痴低能同弱智。但而家有國安法,夠膽話建制派唔啱嘅人都可依法制裁佢哋,師兄呢個有免提乜都得嘅論點就好英明!:smil ...
吓, 開zoom 一定要成日望既咩?

導航反而要望下個display,導航咁又危險?

其實反中真係白痴, 咪搞到自己今日咁既結果...

dq既dq,坐既坐,無腦無膽走唔到既就日日怨婦咁FF...

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-15 12:08 PM 發表

師兄果然勁,越補充越顯示出你嘅智商水平,導航同交通同駕駛有關,司機都要全神顧注落駕駛到,師兄你竟然可以拉埋嚟同與駕駛無關、只會令司機分神嘅ZOOM相提並論,你真係得!下次郭議員用免提播A片,只要唔係成日望住 (戲肉先睇,師兄係男人明嘅)就冇問題 同之前我嘅答覆一樣,正常人會覺得用免提只要唔係"成 ...
(白痴先用zoom 同netflix av 比

吓, 開zoom 一定要成日望既咩?

導航反而要望下個display,導航咁又危險?
其實反中真係白痴, 咪搞到自己今日咁既結果...

dq既dq,坐既坐,無腦無膽走唔到既就日日怨婦咁FF...

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-1-15 12:09 PM 發表

睇嚟你冇睇過尊貴嘅郭議員個條片,不如你睇左先講嘢啦!...............不過,就算睇左條片、你都係忠心地盲撐死撐一班尊貴嘅愛國建制議員,所以尊貴嘅佢哋係冇錯嘅!

另外,你應該冇用過導航系統。導航係一路會發出聲音,指引你嘅駕駛方向轉彎直行,唔駛要睇㗎!
打人破壞放火都叫和平示威...死撐? 呢d咪係死撐...

佢邊刻架車行緊邊同時又望zoom, 你睇片知到咩..屌... 我唔洗睇片, 因唔睇片都知, 唔係d報紙洗咩圈呢樣果樣估估下...

你就一定無用過導航, 仲可能車都未坐過, 大把人都會望下唔係單靠把聲...

(其實d反中白痴, 仲以為今日繼續FF咀炮可以改變到d咩?)

引用:
原帖由 一家團聚 於 2021-1-15 01:35 PM 發表

你睇左成條片先同我講啦!冇望住個cam你都講得出口!

至於個啲盲撐死撐嘅愛國白痴,我就回覆都費事!嘥我時間!
(有時間坐下車, 好過日日睇毒媒咀炮...)

打人破壞放火都叫和平示威...死撐? 呢d咪係死撐...

佢邊刻架車行緊邊同時又望zoom, 你睇片知到咩..屌... 我唔洗睇片, 因唔睇片都知, 唔係d報紙洗咩圈呢樣果樣估估下...

你就一定無用過導航, 仲可能車都未坐過, 大把人都會望下唔係單靠把聲...

其實d反中白痴, 仲以為今日繼續FF咀炮可以改變到d咩?

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-15 02:11 PM 發表

特權社會,三權合作,黑警不會捉,檢控不會告,法官不會裁定有罪,為什麼不可以?
有什麼不可以?
犯法一定會捉, 睇下而家拉左幾多反中白痴...

對付反中白痴, 為什麼不可以?有什麼不可以?

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-15 07:51 PM 發表

等有一天會清算!!
前年黑暴既罪, 要清算...

引用:
原帖由 rigby 於 2021-1-16 12:11 PM 發表

721, 831 黑警 o既 罪, 要清算...
真既,要清算,假既,就要清算做謠既...

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-1-17 03:38 PM 發表

好呀
好呀, 一齊支持國安法...

引用:
原帖由 onepunchman101 於 2021-1-19 07:37 PM 發表

浄話音就得,話音加視像點會ok!
視像一定望住嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]