• 瀏覽: 15,937
  • 回覆: 164
+22
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-15 06:52 AM 發表
香港有冇類似條款?
睇個款香港D官無咁醒
香港邉有得回水

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-1-15 06:51 PM 發表

唔要仲好,俾鄉港先
我都係咁話,唔好同我地香港人爭,我就必定要打科興,起碼我了解好多。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-15 06:40 AM 發表
本港及烏克蘭等多地也有採購科興疫苗,巴西早前宣布科興疫苗的整體有效率為50.38%。科興疫苗有效率僅跨過50%的門檻,引起外界關注。烏克蘭政府表示,採購合約列明如科興疫苗的有效率未達70%,烏克蘭有權

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2850000/2852558/20210114_sinovac_1024.png

烏克 ...
回水啦, 支拿野, 垃圾撚

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-15 03:27 PM 發表

大陸都指定用國藥疫苗,而科興唔畀喺國內使用,香港叻到走去搶大陸唔用嘅疫苗,科興留番畀你啲土共慢慢歎啦,唔好得把死人口記得打科興,打其他就包你
科興啲假數據由八成跌到五成大上大落,連中國都驚咗唔批准使用只供應出口畀啲天才用,就好似大陸種嘅菜自己都唔食,你就叻仔到走去搶住嚟食真係忍唔住笑
你記得唔好打中國疫苗呀,國藥又好,科興又好,你都記得唔好打呀,中國製呀。
我就會選中國製疫苗,現在香港只能打科興,我一定打科興疫苗。如果遲啲仲有其他中國製疫苗,而又有好多資訊提供,我一樣會考慮,但美國輝瑞嗰隻就肯定唔會打。
如果你打中國疫苗,就好似你自己咁話你就會....。

引用:
原帖由 秋天的人話 於 2021-1-15 12:06 PM 發表

好野美國佬會益你地打先?唔好傻啦。。。科興用鬼佬試藥,起碼對得起中國人😎😎唔掂都係死鬼佬先,中國人條命值錢左
狗同CHI 人都一樣, 值0.005

引用:
原帖由 花好月圖109 於 2021-1-16 05:17 PM 發表

狗同CHI 人都一樣, 值0.005
曱甴係一文不值🤣🤣

引用:
原帖由 赤共 於 2021-1-15 11:16 AM 發表
大陸嘢真係好垃圾被人唾棄💩
又貴又喳,中共武漢肺炎擴散全球,死亡無數,靠大陸死得啦
呵呵!真可憐!

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-15 11:53 AM 發表
將所有(科興)疫苗全部退返,換曬【國藥】疫苗咁就差唔多
或者留返比香港士共用呀,佢哋好支持科興
科興,國藥兩隻都係大陸嘢唔啱你架,廢水啦,廢水面癱疫苗啱你用呀!

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-15 06:40 AM 發表
本港及烏克蘭等多地也有採購科興疫苗,巴西早前宣布科興疫苗的整體有效率為50.38%。科興疫苗有效率僅跨過50%的門檻,引起外界關注。烏克蘭政府表示,採購合約列明如科興疫苗的有效率未達70%,烏克蘭有權

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2850000/2852558/20210114_sinovac_1024.png

烏克 ...
科興唔做你生意好嗎

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2021-1-15 12:21 PM 發表
中國疫苗有毒,有打死人之先例
輝瑞都有打死人案例喎,你睇唔到呀?

引用:
原帖由 papaj 於 2021-1-17 06:52 AM 發表

科興,國藥兩隻都係大陸嘢唔啱你架,廢水啦,廢水面癱疫苗啱你用呀!
你只限用科興因為你的土共撐得咁行,唔好得把死人口唔用科興你就會全家

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 09:40 AM 發表

你只限用科興因為你的土共撐得咁行,唔好得把死人口唔用科興你就會全家
發難喳呀?
咁你記住用廢水喇,用親國產疫苗都中你自己口卦架!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]