• 瀏覽: 2,826
  • 回覆: 47
+4
叫最自由嘅美國以後都唔好俾中資去美國投資啦,再直頭唔好俾美國人同中國人有交流,兩地都唔好有往來。

他在配合特朗普,激勵右翼分子作亂。

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2021-1-15 06:27 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210115/photo/bkn-20210115011521080-0115_00992_001_01b.jpg?20210115014609

蓬佩奧︰對涉南海爭議的中國公民實施簽證限制
01月15日(五) 01:15

蓬佩奧宣布,對涉及南海爭議的中國公民實施簽證限制。(Getty Images圖片)
...
肥佬玩野都要玩到走個日

真搞笑,對企業生產及維修都制裁,蓬佩奧精神可能有問題!

精神分裂

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2021-1-15 06:27 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210115/photo/bkn-20210115011521080-0115_00992_001_01b.jpg?20210115014609

蓬佩奧︰對涉南海爭議的中國公民實施簽證限制
01月15日(五) 01:15

蓬佩奧宣布,對涉及南海爭議的中國公民實施簽證限制。(Getty Images圖片)
...
美國係世界最大期油貿易市場,中國係世界石油最大買家。禁止同中海油貿易,兩敗俱傷。但,禁石油交貿,最後受害嘅係人民。美國嘅人道主義放咗喺邊?

美狗得閒得濟

美國豬八戒🐽

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-15 07:37 AM 發表

美國係世界最大期油貿易市場,中國係世界石油最大買家。禁止同中海油貿易,兩敗俱傷。但,禁石油交貿,最後受害嘅係人民。美國嘅人道主義放咗喺邊?
天蓬完睡玩攬炒, 留底 pat 屎俾 China Joe, 理得你咁多

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-15 06:56 AM 發表
其實制裁沒什麼可怕
唔經唔覺都有一段時間
好似無發生過制裁咁
完全無Feel
一早就知

二三十萬現金出糧, 糧期準, 國家級幫手還樓貸, 有盛世中國榮譽

還可以打撚黃黑

最多沒得去美國旅行,

大把人做的世紀好工

唔做就笨實

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]