• 瀏覽: 21,605
  • 回覆: 331
+9
好事

英國佬有咁醒就唔會攪到今日咁啦!

收皮la 英國內政部

快D取消雙重國籍!

依家啲美資大行信佢一成,雙目失明!🤣

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-15 07:18 AM 發表

走果D係精英
真的不過舊人唔走,新人點上位

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-15 12:22 AM 發表
美資大行美國銀行發表報告指出,港人移民英國的熱潮將於今年令資金流出高達360億美元(約2,808億港元)。上述數字來自該

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114180905248-0114_00822_001_01b.jpg?20210114222139

英國內政部另一研究顯示,自去年1月起的未來5年內,港人移民 ...
出事啦

32萬人感染英國肺炎唔好死返來。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-15 06:05 AM 發表

都唔知, 在下應該係綠絲 ?
錦你應該係鳩c

美銀有冇計下老美幾時會爆煲,當國債利息仲大過自己國家gdp,唔知佢點再印銀紙

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2021-1-15 07:40 AM 發表

錦你應該係鳩c
任你嗡

真係任你嗡流失6000億咁小

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-15 12:22 AM 發表
美資大行美國銀行發表報告指出,港人移民英國的熱潮將於今年令資金流出高達360億美元(約2,808億港元)。上述數字來自該

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114180905248-0114_00822_001_01b.jpg?20210114222139

英國內政部另一研究顯示,自去年1月起的未來5年內,港人移民 ...
大佬呀,乘哥一個都打爆條數啦

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-1-15 02:05 AM 發表
咪走囉,反正之前大陸走資,但人地政府原來可以隨時凍晒佢地D資產,我諗佢地會轉多D資產去香港。
天才

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]