• 瀏覽: 21,645
  • 回覆: 331
+9
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-15 12:22 AM 發表
美資大行美國銀行發表報告指出,港人移民英國的熱潮將於今年令資金流出高達360億美元(約2,808億港元)。上述數字來自該

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114180905248-0114_00822_001_01b.jpg?20210114222139

英國內政部另一研究顯示,自去年1月起的未來5年內,港人移民 ...
走資=黑錢

一路順風,不要回頭😏

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-15 01:51 AM 發表
人走錢走,  贏楩
曱甴快點去英國做二等公民,無謂留係香港咁難為你哋

5年?
又係靠估, 又係亂9up,
5年或者有6000億資金流入呢!

冇左賣國派同yc 黑暴, 香港多60萬億發達機遇啦起碼

淨係呢個星期北水巳湧入香港超過900億,五年先6千億....唉

引用:
原帖由 呼吸也會肥的人 於 2021-1-15 07:16 AM 發表

曱甴快點去英國做二等公民,無謂留係香港咁難為你哋
走果D係精英

英國不嬲都用東歐啲人摘吓生果,做啲低賤工作,而家東歐啲人唔黎,要搵替代既下人

快d走啦,唔走正卜街

身邊巧多廢物用把口移民。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-15 12:22 AM 發表
美資大行美國銀行發表報告指出,港人移民英國的熱潮將於今年令資金流出高達360億美元(約2,808億港元)。上述數字來自該

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114180905248-0114_00822_001_01b.jpg?20210114222139

英國內政部另一研究顯示,自去年1月起的未來5年內,港人移民 ...
🙄😒6000億又點?又唔係我嘅錢?中國人有句說話「錢財身外物」,香港無咗這班人形垃圾就一定比以往都好,錢無咗可以再搵過

走走快走,唔好咗注爺爺做嘢,小小💰算甚麽。好快振興經濟😃

就連講果個都唔知英國而家乜野環境,分分鐘未去過英國不特止,連英國係地球邊忽都唔知。😂😀

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2021-1-15 01:14 AM 發表
會沽出以九龍區平均樓價753萬港元的單位,以及提取所有儲蓄等

700 萬單位???
咁平?
係咁上下啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]