• 瀏覽: 15,235
  • 回覆: 177
+5
引用:
原帖由 productdesigner 於 2021-1-14 10:04 PM 發表
外電報道,美國紐約市長Bill de Blasio周三(13日)宣布,國國會騷亂發生之後,紐約市將終止與特朗普集團(Trump Organization)的所有商業合同。
他表示,合同明確規定,如果承包商的領導層參與非法活動,則市政府根據合同有權解除合約。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210114/photo/bkn-20210114102321131-0114_00842_001_01b.jpg?20210114102327
係咪衰呢!而家全尾各刀知道儍侵係真係儍㗎!仲精神失常!仲邊度有公司肯同佢合作,個個刀閃啦!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-1-14 10:13 PM 發表

市長玩大左就真
美國有差不多一半人係支持Donald Dumb.
但有大半係唔 like Donald Trump 哩!

侵大帝早啲已搬家佛州! 哈哈...

特9朗食屎吧啦

傻普選票太高了,不得不被追殺永不超生

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2021-1-15 05:59 AM 發表

但有大半係唔 like Donald Trump 哩!
勢鈞力敵先有好戲睇

做得總統係咪應要避開有利益輸送情況出現,呢D算唔算以公私謀?
自己都未固掂仲四圍辣火頭,搞9人個仔就低L死,呢鋪仲唔埋單
下一個到肥蓬

西方打壓自己人民重勁過黃人口中嘅中共

引用:
原帖由 神名綾人 於 2021-1-15 02:50 AM 發表

接近一半支持侵侵,不過多於一半反侵侵

更重要嘅係不出一個星期侵侵就完全失勢,有冇飽飯食都成問題
兩邊兵力差不多先會打得夠勁,打夠得爛。
我買定花生

川普每條政策每個打壓都為中飽私囊,個市長都唔見得係好人

咁Q自由嘅?

好在有拜登出來競選,否則全世界又要俾破產狗玩多四年!
破產狗特朗普將不得善終

食花生,魚皮花生,脆卜卜嗰隻,夠哂響

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-1-14 10:13 PM 發表

市長玩大左就真
美國有差不多一半人係支持Donald Dumb.
只可以講,一半人係共和黨忠粉,唔代表呢一半人全部都係侵粉喎。

恭喜柒朗普成為史上最柒總統

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]