• 瀏覽: 15,220
  • 回覆: 177
+5
外電報道,美國紐約市長Bill de Blasio周三(13日)宣布,國國會騷亂發生之後,紐約市將終止與特朗普集團(Trump Organization)的所有商業合同。
他表示,合同明確規定,如果承包商的領導層參與非法活動,則市政府根據合同有權解除合約。

一粒老鼠屎 壞了一鍋粥,自業自得

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20210114/bkn-20210114102321131-0114_00842_001.html

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
直頭炸9左 Trump Tower仲正.

紐約市會唔會好快有侵軍大暴動?

正字打鴨

黃絲D乜柒程序弓義去L左邊?

侵侵玩大左

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-1-14 10:06 PM 發表
紐約市會唔會好快有侵軍大暴動?
放心,美國有柒千幻選民選柒朗普
尼柒千幻個柒頭應該條氣好唔順

呢個總統唔死無用

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2021-1-14 10:11 PM 發表
呢個總統唔死無用
自毀鹵味多年嘅長城,好成功喎!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-14 10:08 PM 發表
侵侵玩大左
市長玩大左就真
美國有差不多一半人係支持Donald Dumb.

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-1-14 10:13 PM 發表

市長玩大左就真
美國有差不多一半人係支持Donald Dumb.
人走茶涼

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-1-14 10:12 PM 發表

自毀鹵味多年嘅長城,好成功喎!
資本主意金權制度進程之必然
越行越衰

特朗普被報應得好快,佢在過去4年都ban得人地國家,公司多囉,而家咁快就被ban返轉頭喎

唔知老特使唔使搞返個乜鳩特朗普家族經濟圈嚟自救呢

好似呆灣省綠共咁, 查佢水錶

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]