• 瀏覽: 1,159
  • 回覆: 30
美國同台灣D人真係廢能到爆!!!支持台灣乜柒都唔敢講、講喇!!!究竟支持乜柒呀!!!

做人要有決心要有恆心,

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
蔡英文「傻」的!!!冥頑不靈!!!俾這個kelly craft 兩句甜言蜜語就信以為真!!! 跟本就是在利用她玩弄她!!!

「表明支持台灣」只是用張咀!!!蔡英文遲早會被此人害死!!!

儍普呢頭被軟禁, 呢件聯合國蛋散代表邊個先??

回覆 引用 TOP

訪問變左打電話

回覆 引用 TOP

唉!一啖砂糖一啖屎又一啖砂糖……比人玩到爛搵笨到盡頭都仲要鐘埋去被玩到透。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-1-15 12:00 AM 發表

蔡英文「傻」的!!!冥頑不靈!!!俾這個kelly craft 兩句甜言蜜語就信以為真!!! 跟本就是在利用她玩弄她!!!

「表明支持台灣」只是用張咀!!!蔡英文遲早會被此人害死!!!
明天就換人了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-1-14 09:42 PM 發表

香討黃撚快入黎又有飛機可以打啦
刺客
膽囊
Billy
Peter

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-1-14 10:17 PM 發表

咁芝麻開打未?? 

講左打幾十年都未打
口講唔驚,行動就嚇到立刻取消訪台

美國幾日後換朝,佢代表到美國?
個代表兩個月內應該都無得撈
有嘅都係臨別遺言

一國兩制是史前無例的國事管治方式,外國憑甚麼指三道四?經驗?你從未有  法律?先行者訂只是該當 人權?沙特王儲會告訴你人權只是利益的倒影。言論自由,普世價值,都只是皇帝的新衣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dream_workshop 於 2021-1-15 11:40 AM 發表

口講唔驚,行動就嚇到立刻取消訪台
人地視像通話左啦喎

芝麻肯射導彈未😎😎😎

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-1-15 06:53 PM 發表

人地視像通話左啦喎

芝麻肯射導彈未😎😎😎
台灣人以吃萊豬為代價換來的老美駐聯合國大使的「親身訪台」,被阿爺的非官媒一篇報導就嚇到9縮,真陰功;另外,又要感謝你提醒當年台灣用雄三飛彈殘殺自家漁民一事‧用導彈殺手無寸鐵漁民的反人類行為,連金正恩都做唔出呢.

回覆 引用 TOP

口講口賠

回覆 引用 TOP

精神上支持!
老美一聽到話中國戰機會飛臨台灣,就即刻取消高官訪台,真係好很支持台灣呢!

回覆 引用 TOP

還有7天,下屆都不是她了,還在爭存在感。

回覆 引用 TOP

支持台灣去死!

台灣無奈只有被美國玩份兒,其實相當可憐!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]