• 瀏覽: 2,630
  • 回覆: 27
台灣出產仆街

呆灣省就是美

台灣最美的就是人

台奴。

引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-14 09:29 PM 發表
台灣桃園市一名越南外勞周三(13日)在短片平台抖音上載一段影片,兩名男外勞在中壢火車站附近,欺負一名躺在地上的流浪老翁。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20210114/photo/bkn-20210114024352144-0114_00952_001_01b.jpg?20210114095758

我國下等四線城市台灣真係無得救
...
MM唔巧去呆灣📣📣📣

引用:
原帖由 robin09 於 2021-1-16 09:25 AM 發表
台蛙是世界賤民,越南仔都是知道。
這又真.......台灣本土出生最賤.........反為美國等西方國家出生會比較尊貴....!!
之後就是天龍人.......即係國民黨等皇親國戚........之後就是民進黨的流氓官員.....等等....!!
香港人都要比本地人尊貴..........!!

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2021-1-17 08:37 PM 發表

MM唔巧去呆灣📣📣📣
四線下等城市, 沒什麼值得觀光的,
台灣人就同龜無乜分別,
明明叫中正紀念堂,
以為改個名自由廣場就再無中國國民黨敗走台灣的史實,
同龜係無分別

台灣仔日日用印住國父孫中山頭像的鈔票,
然後就周圍話比人知孫中山係淫棍,.
以為咁樣就可以擺脫台灣係中國的一個下等城市的事實,
實在幼稚, 唔好話台灣,
以前香港每到雙十, 都掛滿青天白日旗同孫中山的像
就連英國人都會為左孫中山壽辰, 而我地有假放,
家下以前作d流料同下一代洗腦就可擺脫,
收皮啦台灣廢物!!!

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2021-1-17 08:37 PM 發表

MM唔巧去呆灣📣📣📣
懷疑佢根本去都未去過

台灣桃園市

又唱衰越南人

菜菜子表示越南人熱情愛民主自由,呀伯受了自由呆灣文化,打不還手,x埋用口既素質以禮待人,愛越南愛呆灣

引用:
原帖由 河原町 於 2021-1-18 09:56 PM 發表

懷疑佢根本去都未去過
唔值得去😎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]