• 瀏覽: 10,184
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 sam0010 於 2021-1-14 09:38 PM 發表
原來睇唔過眼就可以亂打人, 呢條郭官我相信唔少港人都想打佢一身
睇唔過眼就可以郁警察,仲惡過黑社會噃!呢啲狗棺不知所謂,普通常識都冇,官喎!

引用:
原帖由 mm170240279 於 2021-1-14 09:45 PM 發表
真好笑, 作為一個法官, 佢知道自己講乜撚野??
首先打人就係犯法, 佢咁講係咪已經裁定被告罪成??
第二, 收害人要自己推段被告行兇原因??
香港容不下垃圾,林鄭無撚用,
中央出手罷啦
你件野, 收皮, 法律既野, 你識春咩

又辯護法官上身

咁講都得

辯護法官

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-1-14 09:38 PM 發表
原來睇唔過眼就可以亂打人, 呢條郭官我相信唔少港人都想打佢一身
仲可以搶警棍

我都睇唔過眼條狗棺dklm

🐶棺使唔使做得咁肉酸呀

引用:
原帖由 快活下半場 於 2021-1-14 09:26 PM 發表
前年8月市民於機場發起「黑警還眼」行動,當日有警員聲稱被示威者襲擊而拔槍示警,兩名涉案男子被控非法集結受審。當日拔槍的警員今繼續作供。辯方指拔槍警當日因撞女子而被圍毆,法官郭啟安亦加入向拔槍警提問:「你高高大大、英明神武,撞低一個矮矮細細嘅女仔,好似蝦人咁,啲人睇唔過眼過嚟打...

https://hk.appledaily.com/resizer/mlTG-heKfHqzcEva8sD47A8SjTo=/3204x1802/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/Q4O7676HYFEWFLWYVNOQW3QXNI.JPG
睇來郭官九成九放生佢。

當日好似付國豪被人打果日,咁個警察睇唔過眼推左個相信有份禁錮嘅女仔,再有份參與禁錮嘅人睇唔過眼圍毆個警察,咁警察又睇唔眼射殺,咁樣推論什麼都可以睇唔過眼用暴力,世界可以好快玩完,亦不需要法律。
還有長頭髮不一定係女仕

引用:
原帖由 快活下半場 於 2021-1-14 09:26 PM 發表
前年8月市民於機場發起「黑警還眼」行動,當日有警員聲稱被示威者襲擊而拔槍示警,兩名涉案男子被控非法集結受審。當日拔槍的警員今繼續作供。辯方指拔槍警當日因撞女子而被圍毆,法官郭啟安亦加入向拔槍警提問:「你高高大大、英明神武,撞低一個矮矮細細嘅女仔,好似蝦人咁,啲人睇唔過眼過嚟打...

https://hk.appledaily.com/resizer/mlTG-heKfHqzcEva8sD47A8SjTo=/3204x1802/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/Q4O7676HYFEWFLWYVNOQW3QXNI.JPG
尼個假發人係水姐嘅同門師兄還是師弟

會不會有人睇唔過眼打9法官又無罪?

提示: 違規內容已被屏蔽
原來睇唔過眼就可以襲擊人?成班暴徒圍堵緊機場喎、目擊者係乘客定果班暴徒?我真係唔明郭啟安係法官定黑社會?更唔明司法機構可以容忍呢D黑社會心態既人做法官?以暴易暴係岩唔能駛你呢班狗官判案囉!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]