• 瀏覽: 18,096
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
+11
輝瑞疫苗就是瑞德西韋“神藥”的再版,
而且還可能致殘致命!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 09:00 PM 發表
全部藥廠都造假, 為求揾快錢, 草菅人命於不惜!!
本來一個疫苗正常程序要好幾年啊
現在根本等不起

要知道注射mRNA疫苗後、會讓你的細胞長出跟病毒一樣的突刺蛋白、
以此來刺激免疫反應嗎?

怕不怕黃綠🐸你的🐸腦細胞也會長出突刺蛋白、然後突變成🐸喪屍?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-14 09:14 PM 發表

兩大西苗報告都係自家人出, 反而科興嘅報告就由第三方出, 你會信邊個?
輝瑞在自己地盤做實驗,科興在敵人地盤做實驗!
代表科興嘅數據已經係最壞情況!

睇吓中國外長,呢排訪問咗好多國家!
說明中國至少有一款疫苗很有效😂😂😂

中國疫苗全球都在監督,有哪怕芝麻大問題都會被放大
而美英呢?做什麼都會有人讚美!!
哪怕是美英的是一坨屎,都有人覺得是神藥!!

信哪個,正常人都知道!!

一個有來自全世界盯着的中國疫苗,
和一個無論怎樣都會有人吹的外國疫苗,

那我還是選擇有全世界盯着的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-14 09:16 PM 發表
其實有留意都知輝瑞的推出只為爭啖政治氣,救人係副作用黎啫!

但科興的滅活,就真係為救人而製作,所以效能最高是理所當然!
輝瑞的有效率是美國自己說的,
不是其他國家使用后反饋的

中國的疫苗有效率 都是
阿聯酋 印尼 土耳其 巴西 等第三方之口反饋說的

引用:
原帖由 amypat 於 2021-1-14 09:19 PM 發表

對,傻既先信自已人既報告,佢地自已一定搵個最有利既計算方法黎話自已d藥最有效。反而科興就由第三方搞出黎,仲要係幾個第三方既國家,均真好多。
巴西聖保羅州 公佈有效率就是 78%
巴西政府公佈就是50.4%
真是好笑

巴西聖保羅政府:中國科興疫苗在當地後期測試有效率為78%
科興疫苗有效率僅五成遠較預期低 外界批評巴西當局公布數字混亂

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 09:34 PM 發表

聖保羅州長收咗人民幣囉;禁顯淺原因!!
想做基改疫苗白老鼠首選美國疫苗;
想做金剛狼首選美國疫苗;
想打疫苗而死首選美國疫苗。

不敢吃基因改造食品
但是敢把基因改造病毒打進身體裡
厲害了小黃人

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 09:39 PM 發表

乜你禁舔美架?!
沒有啊
自由選擇啊

菲總統向民眾傳達對中國疫苗信心:中國人聰明,不會冒險生產

中國康希諾疫苗在俄三期試驗中,92.5%志願者顯示出高水平抗體

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]