• 瀏覽: 8,573
  • 回覆: 129
引用:
原帖由 願榮光歸於美國 於 2021-1-15 03:02 AM 發表

一早話咗係美國肺炎,願榮光歸於美國,
請認明美國肺炎,提防假冒
好多曱甴都將老尾肺炎
偽稱/假冒為無看肺炎

回覆 引用 TOP

邊到嚟都好, 個病毒其實都係不停人同人之間嚟嚟去去
走得多就越勁, 只係希望D黃人客觀D, 唔好再話大陸肺炎
美軍前年去過武漢亦係事實, 就算真係美國流感變種,
我都覺得無必要追究美國, 
反正而家全球都受晒啦, 
最緊要快D搞掂大家回復正常生啫

回覆 引用 TOP

一早知啦

回覆 引用 TOP

我估特朗普櫃筒底個Xfile應該有提到,
在侵中戰略計劃書中, 已被塗黑的部份,
應該會找到由2019前已經開始,
冠毒 有關的資料!

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!

回覆 引用 TOP

美國肺炎嘛! 係人都知喇! 曱甴除外!

不知為甚麼近來不能用 "回復" ,"引用", "編輯" 等所有功能! 只能用快速"回復" 功能, 連出新post都不能。
如閣下用此功能回本人, 只能說很抱歉及實在不能回應回復你的問題! 繼續吹水吧!

回覆 引用 TOP

不是   新變種新冠病毒 可能「源於美國」,
是       新冠病毒源於尾角 !!

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-14 08:12 PM 發表

美國科研機構近日發現了新的變種新冠病毒,並稱其可能「源於美國」,對於本已處於嚴峻的疫情來說,無異於雪上加霜。俄亥俄州

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/c0fef2a81c5ef33db38bf1b12c5da97b/stheadline/inewsmedia/20210114/share_2021011414085959980.png
美國點都要第一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-1-14 08:35 PM 發表

2019夏天已經爆不明呼吸系統疾病啦,仲關閉好多labs,又有5個軍人喺武漢運動會緊急返回美國,又傳佢地死晒,又唔去驗吓係咪中招,又唔俾WHO去查,之後仲退出埋。
所以世衛若不到尾角調查, 絕不能輕易下結論

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
美國講新冠出自美國,好快又比人滅聲,唔認可

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-1-15 04:06 PM 發表

所以世衛若不到尾角調查, 絕不能輕易下結論
美國不給世衞入境調查

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]