• 瀏覽: 9,556
  • 回覆: 129
+8
黃絲又崩潰 又要每日講三次武漢肺炎先起到機啦 又係大學俾中共收買啦

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-14 08:12 PM 發表
美國科研機構近日發現了新的變種新冠病毒,並稱其可能「源於美國」,對於本已處於嚴峻的疫情來說,無異於雪上加霜。俄亥俄州

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/c0fef2a81c5ef33db38bf1b12c5da97b/stheadline/inewsmedia/20210114/share_2021011414085959980.png
一早話咗係美國肺炎,願榮光歸於美國,
請認明美國肺炎,提防假冒

一早都話係美國肺炎啦

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-1-14 08:19 PM 發表
Americunt virus?
你好鬼衰

美國紐約州民主黨眾議員Adriano Espaillat:我上周接種第二針新冠肺炎疫苗(由輝瑞制藥/BioNTech研發)之后,1月13日檢測結果顯示我感染新冠肺炎病毒,目前居家隔離。我知道,疫苗發揮作用需要時間。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-14 08:41 PM 發表
一眾爛屍5毛又打飛機了
初期武漢發現病毒一眾蝗屍打到全球航空業停擺啦,蝗屍係雙重標準

所有亞洲人類應該立即組織地球聯邦軍,進攻尾畜國殺死所有尾狗!直搗根源阻止尾肺繼續散播!

成個2020年,都無再提過白肺病……唔好話美國,其他國家都有人食電子煙,果D國家都唔見有提出食電子煙會有白肺病嘅問題………

引用:
原帖由 louis789 於 2021-1-14 11:27 PM 發表

侵侵已經比人封咗口,無一個社交賬號用到
封殺侵侵,4年後捲土重來,你地就知死啦

肯定係囉

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-14 08:12 PM 發表
美國科研機構近日發現了新的變種新冠病毒,並稱其可能「源於美國」,對於本已處於嚴峻的疫情來說,無異於雪上加霜。俄亥俄州

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/c0fef2a81c5ef33db38bf1b12c5da97b/stheadline/inewsmedia/20210114/share_2021011414085959980.png
一定係來自蝙蝠,蝙蝠之王蝙蝠俠就係來自美國,演過蝙蝠俠嘅演員就係零號病人

以美國的感染人數睇
新病毒起源美國好合理

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-14 08:41 PM 發表
一眾爛屍5毛又打飛機了
黃撚又何嘗唔係用武肺打足一年飛機

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-1-14 08:46 PM 發表
是邊樣?
a.  流感啫
b.  美國野味
c.  電子煙
d. Fake News

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]