• 瀏覽: 8,740
  • 回覆: 129
黃絲話美國傳媒做假新聞,美國傳媒信唔過

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 11:45 PM 發表

乜你唔知咩?正常人知道好耐㗎喇喎
你講我咪知囉

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-1-14 08:35 PM 發表

2019夏天已經爆不明呼吸系統疾病啦,仲關閉好多labs,又有5個軍人喺武漢運動會緊急返回美國,又傳佢地死晒,又唔去驗吓係咪中招,又唔俾WHO去查,之後仲退出埋。
的電子煙白肺病就是covid19

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 11:50 PM 發表

🪳真係知
知道,美國肺炎呀嘛

DLLM美國肺炎禍害全球

玩人之時笑呵呵!他朝結穿就如何!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 11:53 PM 發表

🪳你都會知美國肺炎?留意左你好耐啦
多謝師兄咁留意我,但係武肺唔係我講,係立場新聞講

引用:
原帖由 forevermore 於 2021-1-14 11:27 PM 發表

叫美國佬賠償1000000000萬億
它系要陪你的,陪你坐下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louis789 於 2021-1-14 11:27 PM 發表

侵侵已經比人封咗口,無一個社交賬號用到
這很可能就是當初特朗普故意隱瞞
現在被民主黨用來清算的證據

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-14 08:12 PM 發表

美國科研機構近日發現了新的變種新冠病毒,並稱其可能「源於美國」,對於本已處於嚴峻的疫情來說,無異於雪上加霜。俄亥俄州

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/c0fef2a81c5ef33db38bf1b12c5da97b/stheadline/inewsmedia/20210114/share_2021011414085959980.png
應該封關,唔好比美國人入境

回覆 引用 TOP

呢度啲人,真係無聊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2021-1-14 11:56 PM 發表

你自己睇返你之前嗰啲啦!del 咗就當冇發生過?
之前錯,係咪代表依家都要錯先?仲有,我冇DEL呀!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]