• 瀏覽: 8,574
  • 回覆: 129
而家又黎一隻COH.20G/501Y
Researchers Discover New Variant of COVID-19 Virus in Columbus, Ohio
https://wexnermedical.osu.edu/me ... w-sars-cov2-variant

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-1-14 08:19 PM 發表

Americunt virus?
侵侵, fake news

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-1-14 08:46 PM 發表

是邊樣?
a.  流感啫
b.  美國野味
c.  電子煙
同意 而且今年呢三樣冇晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-14 08:12 PM 發表

美國科研機構近日發現了新的變種新冠病毒,並稱其可能「源於美國」,對於本已處於嚴峻的疫情來說,無異於雪上加霜。俄亥俄州

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/c0fef2a81c5ef33db38bf1b12c5da97b/stheadline/inewsmedia/20210114/share_2021011414085959980.png
@CB1668_2
CB仔校工美肺?

[quote]原帖由 sprewell2222000 於 2016-6-7 12:22 PM 發表

我由蘋果日報創刊至今日日都有買 已經買足21年啦:loveliness: [/quote]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-14 08:41 PM 發表

一眾爛屍5毛又打飛機了
請用事實證據說服大家,講人話啦唔該

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !
源於美國,可否稱之為美國變種肺炎,作為與世衛新冠肺炎的區分呢

美肺炎

回覆 引用 TOP

美肺

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

美國肺炎,害人害己

回覆 引用 TOP

毒果無報導既真新聞,智將手足唔會信!手足繼續J!J到J爛都要繼續呀!最緊要準時課金呀天才!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-14 08:12 PM 發表

美國科研機構近日發現了新的變種新冠病毒,並稱其可能「源於美國」,對於本已處於嚴峻的疫情來說,無異於雪上加霜。俄亥俄州

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/c0fef2a81c5ef33db38bf1b12c5da97b/stheadline/inewsmedia/20210114/share_2021011414085959980.png
香討一早就話係老美病毒, 係假西唔接受現實啫

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座
一直都話美國肺炎喇、美國重要將病毒變種、帶入黎亞洲區毒害亞洲人!!!!

做人要有決心要有恆心,

回覆 引用 TOP

我想問,現在得美國和英國有新變種

中國無,咁點樣研究變種疫苗?

英美應該不會比資料中國研究

回覆 引用 TOP

所謂變種可能是偽議題
只是掩飾歐美醫療不濟

閒話一句…般若定實相

回覆 引用 TOP

1早古到

回覆 引用 TOP