• 瀏覽: 30,522
  • 回覆: 276
  • 追帖: 1
+13
呢條何九官叮L到呢……「我無問你你就唔好咁多事!」好大嘅官威呀!!

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-1-14 06:55 PM 發表
已證實嚴重犯錯. 仍然沒有任何懲罰.
根本唔止犯錯,係放生罪犯!

又係何官原則上犯錯,已經幾單,如果有廉恥應該引咎辭職啦。

又係呢條垃圾法官

引用:
原帖由 1234vincent1234 於 2021-1-14 06:45 PM 發表
何官判得咁公道都要改判
警長個女藏毒就可以撤控
你老母臭閪,依家係汽油彈,攞人命架
不過曱甴都無人性係唔會明架喇

引用:
原帖由 摒息諸緣 於 2021-1-14 07:39 PM 發表

失而復得 心情好復雜
恨都恨唔到啦

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2021-1-14 06:13 PM 發表
15歲少年前年11月18日於柴灣已婚警察宿舍外掟汽油彈縱火,早前承認一項「罔顧生命是否會受到危害而縱火」罪,去年8月被判感化3年及宵禁令,律...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210114/_2021011417453991759.jpeg

前幾天,法官判刑時鬧「檢控官」在量刑時不協助下級法院,引起很多上訴。

...
大家都心知肚明何官好努力去搵世界各地案例為黃黑開脫, 用左好多心機, 值得升職

仆街抌汽油彈都係感化

抌條仆街仔入去勞教中心食雞翼啦

司法獨大,不改不行。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-14 06:18 PM 發表
汽油彈係可以即時燒死人.
但何官唔知

別高興得太早,久官有食好食了,如壞事做盡,報應很快便到!

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-1-14 06:45 PM 發表
何君堯唔好話攬班曱甴勒, 現淨只係為証明自己無判錯呢d係monkey版犯罪, 理應企出黎,現場直播比曱甴掟支汽油彈, 之後無穿無爛甘同全世界講, 係未呀, 無受傷不特止仲好過癮添呀
係何俊堯,一字之差,正反兩面

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]