• 瀏覽: 37,624
  • 回覆: 418
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 nikon3230 於 2021-1-14 08:10 PM 發表

題外話,留意以前出好多聲前議員,最近完全無聲,變低調,可能是變節前的靜音。
逃緊生

越來越覺得佔中後戴生已被策反.....

引用:
原帖由 lukin2010 於 2021-1-14 09:31 PM 發表

E 6 個睇落都是打醬油二傳手角色,比其它卒仔高級少少。
要再繼續篤灰篤落去。
無錯, 要連根拔起...

回覆 引用 TOP

記好的核爆都唔割席呢? 仲乜爭住做25仔鬥快篤灰架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2021-1-14 05:37 PM 發表

老漿糊即係老漿糊。。。講嘢句句都係擦邊球,要做佢真係難度高!!
難度高因為無自尊厚住面皮咁俾人吊都處之泰然。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 albacamel 於 2021-1-14 09:34 PM 發表

越來越覺得佔中後戴生已被策反.....
策反邊怕搞咁耐, 你估香港真係唔傷咩...

第一個搶先篤灰有著數, 要快呀

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-14 09:36 PM 發表

策反邊怕搞咁耐, 你估香港真係唔傷咩...
感覺佢劑劑都諗啲屎橋引一班人出嚟....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-14 06:37 PM 發表

唔好開心住,講多少少畀你聽,轉做污點證人唔係唔使受靶,只會被法官用作量刑考慮,減輕刑責,你估佢哋可以甩身咩

仆街曱甴為咗甩身做馬寧兒篤灰,咁賤格嘅事都得出,你千祈唔好學呀
🉐幾多🉐幾多,顛覆國家政權罪最高終身監禁,轉成廿年都好啊

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-1-14 05:18 PM 發表

港大法律學院前副教授戴耀廷等50多人在去年因為參與實施初選,涉嫌違反《港區國安法》而被香港警方國安處人員於本月6日上門拘捕。據《東周刊》報道

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/ddeec4c0bc2447e1aad59924713e79d0/stheadline/inewsmedia/20210114/_2021011416192258422.jpg
一群衣冠禽獸等踎監!

回覆 引用 TOP

好囉!狗咬狗!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 讓球達人 於 2021-1-14 09:40 PM 發表

第一個搶先篤灰有著數, 要快呀
篤灰名額有限先到先得

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-1-14 06:43 PM 發表

轉做污點證人

等睇上到庭黃碧雲指證戴耀廷
話唔定喺肥佬嚟指正戴妖呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2021-1-14 05:21 PM 發表

契弟走得摩呀餵
又有咁多死曱甴表演田雞過河

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-1-14 09:46 PM 發表

🉐幾多🉐幾多,顛覆國家政權罪最高終身監禁,轉成廿年都好啊
不能同意更多

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]