• 瀏覽: 43,115
  • 回覆: 418
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 ckn929 於 2021-1-14 06:24 PM 發表
點解唔齊上齊落,齊齊入冊
大難臨頭各自飛  才是人性。
甚麼義氣雷氣,兩脇插刀,是風平浪靜時才說的。

嘩 係咪真架, 篤得快 好世界啦

引用:
原帖由 kung_fu 於 2021-1-14 05:31 PM 發表

識時務者梁家傑
仲有愚藥眉龜縮

向12瞞徒學習,篤灰有功,快篤着數

個初選已經犯法,選擇條例無初選,亦唔可以妨礙其他人出選

呢班搞屎棍食返自己搞出嚟嘅屎 

睇黎阿SIR  真係拿到足夠證據,  唔篤都怕自己死的慘

又話什麼over my dead body…

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-14 05:34 PM 發表

幹得好

全世界也不會容許初選
這起犯民高調攪初選,根本是搬起石頭砸自的的腳
失啲過?
聽講建制都搞過...

引用:
原帖由 怒風 於 2021-1-14 05:19 PM 發表
部份手足竟然打算督灰?
篤得快好世界!

契弟走得摩

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-1-14 05:50 PM 發表

有人轉做污點證人,炒嘅,淨係被污點證人煮死嗰啲,即係有啲唔會炒,或者只係炒少少,即係攬炒失敗啦。
唔好開心住,講多少少畀你聽,轉做污點證人唔係唔使受靶,只會被法官用作量刑考慮,減輕刑責,你估佢哋可以甩身咩

仆街曱甴為咗甩身做馬寧兒篤灰,咁賤格嘅事都得出,你千祈唔好學呀

拿,想篤灰要快

比其他手足先篤,咁你就無得篤,無得減刑或輕判

仲諗?

咁高調拉幾拾人,梗係齊料做啦!支持律政師👍支持正義香港警隊👍,睇班黃官點判🤭🤭

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-1-14 05:18 PM 發表
港大法律學院前副教授戴耀廷等50多人在去年因為參與實施初選,涉嫌違反《港區國安法》而被香港警方國安處人員於本月6日上門拘捕。據《東周刊》報道

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/ddeec4c0bc2447e1aad59924713e79d0/stheadline/inewsmedia/20210114/_2021011416192258422.jpg
篤灰為俊傑。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]