• 瀏覽: 43,172
  • 回覆: 418
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 skywalker123 於 2021-1-15 01:35 PM 發表
又話核爆都唔割
佢地話中文唔好,其實佢地嘅意思係,柒到核爆先唔割,或者唔割就柒到核爆!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-14 05:24 PM 發表
又話齊上齊落既

契弟走得摩
係齋上齋落。

引用:
原帖由 skywalker123 於 2021-1-15 01:35 PM 發表
又話核爆都唔割
佢哋現在係柒爆,所以要割

引用:
原帖由 tx96 於 2021-1-15 01:43 PM 發表
不參加初選的人,就會被指是叛徒,會被封殺,好難搵到金主支持你獨立地去參加立法會選舉,所有唔少人都係焗住玩初選, 

被控先咁講
順便轉埋做污點証人。

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-15 02:00 AM 發表
你地估唔到邊個會督灰?我話你肯定有逃緊身份
迫到暈大有機會,佢上次喺記招度極度淆底

生死關頭,人不為己, 天誅地滅...

引用:
原帖由 cwbguy 於 2021-1-15 13:05 發表

為了令呢個遊戲更加精彩,國安辦可以宣佈,篤灰名額只有五個,先到先得
或者加入一次初選程序,有意篤灰的,要先向國安辦報名,書面提交篤灰內容,最精彩最震撼最爆的五個才可入圍
直頭整個時事節目比佢地玩,最多分3名和最多現場票的3名才有得篤灰,節目名稱當然係叫篤灰丫

被捕人都係為左脫罪,就要講真話,做污點證人

引用:
原帖由 lovecpc 於 2021-1-14 05:34 PM 發表

幹得好

全世界也不會容許初選
這起犯民高調攪初選,根本是搬起石頭砸自的的腳
問題不是初選,是這班人強調這個初選目的是排擠其他候選人,由他們選出來的人去癱瘓立法會,癱瘓政府,
這跟本就是不民主的行為,而且任何政府都不可能容忍癱瘓政府這樣近乎政變的行為

[他『騎劫』協調機制又有大黨撐場,按當時的政治氣氛,泛民一聲話要齊上齊落,不參加初選的人,就會被指是叛徒,會被封殺,好難搵到金主支持你獨立地去參加立法會選舉,所有唔少人都係焗住玩初選」。]

所以戴妖幾個頭頭害人不淺, 一定要重判

鬼打鬼

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2021-1-15 02:18 PM 發表

順便轉埋做污點証人。
大難臨頭各自飛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]