• 瀏覽: 6,719
  • 回覆: 109
引用:
原帖由 mib04 於 2021-1-14 05:14 PM 發表
用多啲時間抗疫吧
黃粉一邊話封關一邊去英國,抗條毛咩

引用:
原帖由 mib04 於 2021-1-14 05:14 PM 發表
用多啲時間抗疫吧
抗疫關警察鬼事咩,你同班黑醫護講啦,烚戇

引用:
原帖由 zamora 於 2021-1-15 09:15 AM 發表

香港警察開鎗有嚴格嘅守則, 响自己/公眾生命冇受到威脅下, 點可以隨便開鎗.......
但係我見到比人掉汽油彈同比人圍毆都吾捨得開喎,請問聖人兄,幾時先可以開呢

引用:
原帖由 ie7 於 2021-1-15 10:04 AM 發表

但係我見到比人掉汽油彈同比人圍毆都吾捨得開喎,請問聖人兄,幾時先可以開呢
荃灣開咗一次, 柴灣開咗一次.........

引用:
原帖由 IdoUdo 於 2021-1-15 09:32 AM 發表

抗疫關警察鬼事咩,你同班黑醫護講啦,烚戇
抗疫唔關警察事

香港警隊才是真英雄忠毅仁義, 美警哪裡比? 美警暴力完勝香港警察.

引用:
原帖由 mib04 於 2021-1-14 17:14 發表
用多啲時間抗疫吧
同D黑醫護講啦DLLM x 2

引用:
原帖由 無上帝 於 2021-1-14 06:55 PM 發表

黃畜就係咁仆街,自己罷工,要人地做埋佢果份,
自己扮偉大,以為自己好高大啊?
罷工咋你,係到做指令?點人做野?
最仆街係罷工之後唔認罷工

引用:
原帖由 ijkn 於 2021-1-14 08:10 PM 發表
飛虎隊
可能只係介紹基本反恐警的型號,未必有飛虎隊。

非商業的警察電影好多時唔見有警犬,其實警犬都係好常見基本型號。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-14 07:16 PM 發表
做d門面野
不如盡快改革警隊
加強eq, aq培訓,提高警隊質素
先可以洗脫黑警污名呀
警隊要洗脫污名,就要「爆眼妹」同「喺新屋領被輪姦嘅曱甴妹」,出黎承認講大話先喇。

道乜撚野歉,認乜撚野錯?你講撚清楚先喇!

YC 都係講野有頭冇尾,up 撚完又冇下文。好似吹 831 太子站死咗人,曱甴睇睇片但到依家都講唔出死撚咗邊條仆街。

做得好!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]