• 瀏覽: 1,810
  • 回覆: 30
處理地區事務一直都係區議員嘅恒常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團

區議員係當區市民選, 仆街係自己揀! 睇過呢條仆街背景都要投佢票真係賤種抵撚死

深圳出世嘅新移民, 中學會考零分嘅精英分子

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html

深圳出世嘅本土民主派, 邊個白痴投佢票?

香港人自己一人一票選出來,即使再無能都怨不得人。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 05:03 PM 發表
香港人自己一人一票選出來,即使再無能都怨不得人。
唔投佢票俾班白痴害撚死

撰個智障嘅怪邊個?

其實,牠點都好過川同志吧?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-1-14 05:20 PM 發表
撰個智障嘅怪邊個?
投佢既本身已經系智障,香港有一半呢的人

黃人做成既結果多數都要自己受返...

陳梓維不是無能, 是低能! 低能黃色選民, 就有低能區議員, 香港特色 

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-1-14 05:20 PM 發表
撰個智障嘅怪邊個?
咪係投佢票嗰啲聰明人

佢係低能,但選佢果批腦殘係超超超低能囉!

牠呃緊糧,點樣老實?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-14 16:53 發表
處理地區事務一直都係區議員嘅恒常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/photo/bkn-20210114153754844-0114_00822_001_01b.jpg?20210114164107

區議員係當區市民選, 仆街係自己揀! 睇過呢條仆街 ...
跟本係葉傲冬嘅問題, 點解會輸比弱智先得架!!
黃人話齋, 連弱智都贏你, 真係好好檢討下啦~~
但無計, D票咪就係同類人投比佢個囉, 即係若志投心藥痣?

香港真民主派就冇,惡霸,垃圾,賤人扮民主呃飯食就一大堆!

所以一人一票?揾笨7的!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]