• 瀏覽: 24,264
  • 回覆: 6
  • 追帖: 3
+17
引用:
原帖由 top11 於 2021-1-14 04:16 PM 發表

今次呢四年的區議員可能唔會有咩作為...
下一屆要大翻盤...
首先 . 下次有冇得選區會呢 ?

就算有得選 , 亞爺會唔會出手干預呢 ?

假如有得選亞爺又唔干預 , 贏既一定係黃畜曱甴 , 冇腦 YC 全部都係政治行先 , 話之理民生死活呢 ..

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 04:15 PM 發表
處理地區事務一直都係區議員嘅恒常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團........

看來區議員的職責相當之容易完成,任何居民有投訴,只要將投訴「彈指一射」到競爭對手一方,自己只需要動一動手指頭就可以了。

難怪香港有不少人都爭著競選區議員。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html
佢有自知知明 , 佢知道自己冇能 , 肯放下面子叫對家幫手 . 好好醜醜都叫有交代 .

點都好過收到投訴又乜都唔做呀 ...

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2021-1-14 05:28 PM 發表
弱智選民選出黎既白痴議員, 仲有咩好怨
大家都知佢係弱智 ..

佢弱智 , 都冇揾泛暴幫助 . 足以證明佢只係輕度弱智 .

佢揾泛暴幫手就真係嚴重弱智啦 .

引用:
原帖由 hkjacky 於 2021-1-14 05:41 PM 發表

亞爺千其唔好出手干預, 由得黃人自食惡果, 黃人4年後都唔肯醒就由得黃畜曱甴繼續做, 做到黃人醒覺為止
泛暴區議員

黃畜最後精神領袖 . 又名黃畜最後打飛機偶像 ...

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-14 05:42 PM 發表

咁有冇分半件糧比對手先
建制派講過 , 話市民有問題一定幫手 ..

唔通維維唔係香港市民 ..

哈哈哈哈哈哈 ..

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-1-14 05:57 PM 發表

咁維維冇料就辭職啦
佢弱智架 .. 

引用:
原帖由 零死04 於 2021-1-14 06:43 PM 發表
我覺得陳梓維做法正確,自知冇能找個有能做,如果陳親自做又唔知爆什麼笑位。
最正確係冇搵泛民幫手 . 直接搵建制 .

事實足以證明 , 就算弱智都唔會選擇泛民 .

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]