• 瀏覽: 24,272
  • 回覆: 336
  • 追帖: 3
+17
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-14 05:11 PM 發表

係選佢班人賤同廢
考第二嗰個話考第一嗰個廢, 原因係改巻比分嗰個仲廢........呢啲係乜野concept?

弱智有樣睇

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 04:15 PM 發表
處理地區事務一直都係區議員嘅恒常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團........

看來區議員的職責相當之容易完成,任何居民有投訴,只要將投訴「彈指一射」到競爭對手一方,自己只需要動一動手指頭就可以了。

難怪香港有不少人都爭著競選區議員。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html
自作自受,無得埋怨!

引用:
原帖由 vanga 於 2021-1-14 04:19 PM 發表
低能係咁
選佢個班先低能

引用:
原帖由 ing.baring 於 2021-1-14 05:02 PM 發表

投票俾佢嗰啲黃畜一向都甩皮甩骨架啦,你睇上到法庭,唔係自閉症就有認知障礙症,唔係輕度智障就有過度活躍症
呢啲咪黃圈嘅核心成員,唔係點會拉親嘅都係呢啲人啫!所以我唔明點解有啲人咁鍾意認自己係黃囉🤣

街坊投票,後果負負

引用:
原帖由 kaman2020 於 2021-1-14 05:17 PM 發表

考第二嗰個話考第一嗰個廢, 原因係改巻比分嗰個仲廢........呢啲係乜野concept?
即係改卷條友係白痴改錯晒卷, 你話考生廢? 你有份投佢票?

白痴選傻仔

腦殘弱智都做到議員,幾咁勵志,黃屍應倍感欣慰🤣🤣🤣

智障的,可要求啲乜?
又係你地自己投佢,抵死。

佢只是其中一個無能黃畜

引用:
原帖由 fcw99 於 2021-1-14 05:23 PM 發表
佢只是其中一個無能黃畜
絕大部份投佢票都係

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-14 04:34 PM 發表
佢無請助理咩,咁簡單嘅嘢咪叫助理跟進囉,點做議員㗎,雖然佢射波畀上手議員都可以,但係樣衰啲囉
佢選助理惟一要求係智商不能高過佢

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2021-1-14 05:23 PM 發表

佢選助理惟一要求係智商不能高過佢
智商負數真係好難搵

據聞佢字都唔多識寫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]