• 瀏覽: 21,637
  • 回覆: 336
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 abc1200 於 2021-1-14 04:55 PM 發表

都唔知點解會選個咁嘅智障出來
黃屍選佢出黎, 黃屍本來就係白痴

回覆 引用 TOP

智障區議員唔係浪得虛名嘅!
🤭

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

多謝選民

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2021-1-14 04:21 PM 發表

拎白卡仲要高薪厚職,遇到問題又唔識處理。條友唔屎都冇L用
曱甴所謂的民主精神

回覆 引用 TOP

搵佢幫手, 佢只識不停講"五大訴求, 缺一不可"

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 04:15 PM 發表

處理地區事務一直都係區議員嘅恆常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團........

看來區議員的職責相當之容易完成,任何居民有投訴,只要將投訴「彈指一射」到競爭對手一方,自己只需要動一動手指頭就可以了。

難怪香港有不少人都爭著競選區議員。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html
選嗰陣刀睇得出佢無能啦!唔係而家先知呀?定係投佢票嗰啲低能呀?低能選無能!!!

回覆 引用 TOP

自作自受有咩好嘈?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-14 04:15 PM 發表

處理地區事務一直都係區議員嘅恆常工作,之但係自上任以嚟就備受關注嘅油尖旺區議員陳梓維日前接到居民求助,但佢就以冇大廈法團........

看來區議員的職責相當之容易完成,任何居民有投訴,只要將投訴「彈指一射」到競爭對手一方,自己只需要動一動手指頭就可以了。

難怪香港有不少人都爭著競選區議員。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210114/bkn-20210114153754844-0114_00822_001.html
乜d黃油而家先知佢係「無能」架? 咁又係, d黃友智商都同維維差唔多, 如果唔係都唔會係黃油

回覆 引用 TOP

弱智仔幾皮嘢個月!唔怪得個個都狗叫五大素球搵食

回覆 引用 TOP

除咗同投佢票的街坊講「抵死」外 都唔知仲有乜嘢可以講🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sylm01 於 2021-1-14 04:25 PM 發表

點會呢, 投票比佢嗰啲先係
投票俾佢嗰啲黃畜一向都甩皮甩骨架啦,你睇上到法庭,唔係自閉症就有認知障礙症,唔係輕度智障就有過度活躍症

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-14 04:34 PM 發表

佢無請助理咩,咁簡單嘅嘢咪叫助理跟進囉,點做議員㗎,雖然佢射波畀上手議員都可以,但係樣衰啲囉
佢請助理的唯一條件係智商唔可以高過佢🤣

回覆 引用 TOP

儍雄區已完

回覆 引用 TOP

香港都好民主吖, 傻嘅都做到區議員

[hide]http://g.udn.com.tw/upfiles/B_M1/m100227459/PSN_PHOTO/656/f_10768656_1.JPG[/hide]

回覆 引用 TOP

民主選舉喎,係你地投個無能出嚟,咁佢做返自己又有乜錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]